kubrasjsjs Geceleri uyanıyorum sanki uyku arası değil 1,2 saat öyle telefonla falan takılıyorum sonra tekrar uyuyorum deliksiz uyku yok yani sizde de var mı bu durum 🤰🏼
dilekmom6 kubrasjsjs 5 aydır bu durumdayım. 2 saatte bir uyanıyorum ve uyumam 2 saati buluyor zorla uyuyorum derin uyku zaten yok o 2 saatlik uykudan bile defalarca uyanıyorum
yenidennnn kubrasjsjs aynı durum bende de var bide üstüne nefes darlığım yüzünden mi nedir bilmiyorum ayrı zorlanıyorum uyanınca geri uyumak eziyet gibi
Zeyneplemutluluk kubrasjsjs bende de var bacım aynı sorun uyanıyorum bakıyorum saatlerce. Oysa 4 yaşında enerjik bir kızım var yoruluyorum ama yine de uyanıyorum istemsizce
bisenorita Bende de aynı sorun var 2.trimester de başladı geceleri çok zor dalıyorum daldıktan 1 2 saat sonra tekrar uyanıyorum ve uyumam 2 saati buluyor sabah oluyor sonra
busebelli kubrasjsjs Pazartesi 36 olucam hamileliğimi öğrendiğimden beri deliksiz uyumayı unuttum gözümü kapatıyorum ama dalamıyorum uyku haram oldu resmen
incivebebeki Tamda bu gece neler yaşadım.. Uyku yok.. Bi çişe kalkıyorum 3 saat kendimi uyumaya zorluyorum.. Artık psikolojim bozuldu oturdum hüngür hüngür ağladım..
kvsr1603 kubrasjsjs bende öyleyim sabah namazından sonra hiç uyuyamıyorum sanırım vücut hazırlık yapıyor uykusuzluğa alışmak için
sirius8 kubrasjsjs evet 30 haftadan itibaren özellikle hiç uyuyamaz oldum çişe kalkıyorum 3-4 kez onun dışında kollarımda uyuşma oluyor kalçama kramp giriyo derken geceler uyku için değil işkence için oldu artık 😄 şuna 37+2 yim gün sayıyorumm