ikiprensesannesi___ newmomad hamile değilken de Öyle olduğum için fazla gözüme batmazdı o hallerim ha doğurdum bebeğim 4 aylık oldu alınganlık desen ne ararsan hala.mevcut
zynptstn Alınganlık var tahammülsüzlük ve bol insan silmeli bir süreçteyim. Birde üzerine bebeğimle ilgili kaygılar geldi kombo bana. He birde herşeye zırlıyorum 😂
mervekalkann bilgeesa Ben hep ketumdum ya bir şey değişmedi :) bazen etki etmiyor bazen de böyle etki ediyor hormonlar.
leonlulu newmomad alınganlık değilde sanki gebelikle bana bir olgunluk geldi insanların gerçek yüzünü görebiliyorum 😂
zehrairem leonlulu evet kimin ne oldugunu daha iyi anladığım surecteyim kim yanımda kim degil herseyi gördüm kimseye iyilik yapamayacaksın bunu zaten biliyordum ama simdi daha iyi anladım zamanında herkesin yanında vardım ama bakıyorum simdi yanımda kimse yok 🤦♀️
leonlulu zehrairem evet kesinlikle gözün açılıyor gösteriyor herkes kendini bizde ona göre davranırız işte ne güzel
erismis newmomad evet ve aşırı sinirliyim ahhdndjdjdj yani carlamaya yer arıyorum maalesef asla böyle bi insann değildim çok agresifleştim
happyomer newmomad Ben bir haftadır boşanmak istiyorum normal mi acaba hormon mu benim kendi fikrim mi bilemedim
happyomer newmomad çok büşük bişey yaptı bu defa burda ipleri koparcağım dediğim birşey değil biriktikçe taşan şeyler diyebilirim