Deleted33000 ikiprensesannesi___ yanlış anlayacak bişey yok bebiş senle de konuşuruz özele bak galiba en son ben yazmışım sana ben gezeceğim kanka bende bayadir biyere çıkamadım zaten bunalmistim evde temizlik falandı yoruldum
Fatma_furkan1996 ikiprensesannesi___ aynen yazdığın gibi canım kids öyle değil ama burası bna çok iyi geldi kendimi kötü hissettiğim an hemen buraya giriyorum iyi ki varsınız 💕
Deleted33000 ikiprensesannesi___ eve geldim acısı çıkıyor bacım kaynanamın evi hiç boş kalmaz geldim birsuru misafir ağırladım
HakanKemal ikiprensesannesi___ hamileyken aktiftim sabaha kadar burdaydım doğum yaptım giriyorum ama bir iki posta yazıp çıkıyorum 🤣 bazen post açmak istiyorum ama üşeniyorum cevaplamaya 🫣 o yüzden açmıyorum 😁
miniginannesi__ ikiprensesannesi___ bende tam tarif ettiğim gibiyim ama bu aralar çok sık takılıyorum burda . İnsanların farklı hayat hikayelerini okumak süreçlerine şahit olmak kıyısından da olsa hoşuma gidiyor. Forum çok güzel 🙏
ikiprensesannesi___ miniginannesi__ bence de kesinlikle çok güzel üzüldüğümüz noktalar da oluyor tabii. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Beni de sarıyor güzel yani
Deleted33000 ikiprensesannesi___ napim kız evimi özledim eşim de evdeydi ya bebeğim de hiç durmuyor kız zaten oturamaSim bile rahatca