nehir_bozkirrr Şuan 33 haftalık gebeyim bayram dolayısıyla doktoruma başvuramıyorum devlet hastanesi olduğu için sizce denize girmek tehlikeli olurmu havuz vs tehlikeli ama denizi bilemedim doğal olduğu için
nursemaa_1 nehir_bozkirrr ben termal güvenilir havuza girmiştim 32 haftalıkken doktor bı sıkıntı olmayacağıni aksine ağrılarını hafifletir iyi gelir demişti
plnkrc nehir_bozkirrr o haftalarda bizim de tatil planımız var doktoruma sordum havuz önermiyorum ama denize girebilirsiniz dedi sadece ıslak kalmayın hemen kurulanın kuru kıyafetler giyin 💛
melismersin nehir_bozkirrr 3 gündür cup cup yüzüyorum 33. Haftadayım. İzin almıştım doktorumdan. Havuza izin vermedi ama denizi sizin aylarda zaten öneriyoruz dedi. Ve gerçekten çok rahatlıyorum ya ayağımdaki ödemlerin dağıldığını hissediyorum vücudum gevşiyor 🫠 riskli bir gebeliğin yoksa seninde yada herhangi bir sorun uzaklaşmadan kıyıdan deneyebilirsin bence.
aframoms13 nehir_bozkirrr denizin faydası olur size ama güneşte çok kalmayın. Annem bana 38 haftalık hamileyken iskeleden atlar yüzermiş en fazla kordon dolanmış boynuma😄
bsrelif Bir sıkıntı olmaz aksine size çok iyi gelir sadece yüzmek efor sarf ettireceği için kalbinizi ve kendinizi yormadan yüzün
betiiy Ben 38 haftalığım bugün denize girdim. Doktorum deniz serbest dedi. Uzun zamandır en güzel yarım saatimdi gerçekten. Deniz karnımı kaldırdığı için o yarım saat belim çok rahatladı. Müthişti. İmkanın varsa her fırsatı değerlendir derim. Çok tavsiye ediyorum.
Ceriko betiiy merhaba bende 31 haftalığım bugun gireceğim de deniz soğuk bunun bir sakıncası olur mu bilihor musunuz ? Cıkınca kuru mayo vs giyiyorumda deniz suyunun soğuk olması bir düşündürdü benide
byznrgkcn Aa 38+2 yim bugün, hiç duymamıştım benimde aklımdaydı sormayı unuttum doktoruma, iyi geliyorsa bende gireyim :)
betiiy Ceriko hormonlardan dolayı sıcak geliyor bana dışarısı zaten soğuk su ile duş alıyorum. Çıkınca mayoyu değiştirsen yeter. Deniz zaten çok sıcak olmıyor.
Ceriko melismersin canım merhaba bende bugun gireceğim 31 haftalığım deniz suyu soğuk ama bir etkisi olur mu bebeğe sen girdiğindede üşüyormusum yanı dışarısı sıcak baya ama su daha cokta ısınmamıs
melismersin Ceriko b n baktığımda 23 derece gözüküyor su. Girince herhangi bir üşüme yaşamadım. Birde 4 ten sonra giriyorum mutlaka hem suda baya ısınmış oluyor birde güneş ışığındanda korunmuş oluyorum leke oluşmasın diye. Zaten hemen yoruluyorsun 🫠 yarım saat durabildim maksimum :)) çok hareket edemediğim için uzaklaşmıyorum kıyı kısımlar daha sıcak oluyor
aymekide nehir_bozkirrr ben merak ettim araştırdım önemli olan havuzun temizliğinden emin olmakmış. Ama deniz için zararlı diyen yok. Çok güneşte kalmamaya da özen gösterin diyorlar.
clementine16 nehir_bozkirrr yüzmenin hamilelikte çok faydalı olduğunu söylüyorlar. Deniz havuza göre daha güvenli tabi temiz bir yerde girecekseniz. Ama tabi riskli bir durumunuz yoksa yüzmekte gir sakınca yok diye biliyorum.