sudeli4 böyle düşünüp kendinize hamileliği eziyet etmeyin..eminim ki herşey çok güzel olacak..Ben öyle düşünüyorum artık ki bizimki plansız bi gebelikti yani dediğim gibi öğrendiğimde sevinemedim bile ama bunda karnımdaki evladımın suçu yok..doğdukları zaman evet bir çok şey zor olacak düzenler değişecek büyüğe olan sabrımız belki azalacak ama zamanla alışacağız herşeye ve sonu çok güzel olacak büyük evlatlarımızın abiliklerine ablalıklarına şahit olacağız inşallah.. misal ben kızıma şimdiden anlatıyorum kardeşin olacak ,kardeşin karnımda gelirken sana hediye getirecek, seni çok sevecek sende onu çok seveceksin gibi ve şuan gelip karnımı seviyor hatta çevremizdeki bebekleri görünce bu benim kardeşim diyor..geçenlerde gelen kargoda kardeşinin kıyafetlerini görünce çok sevindi mesela özgenin dedi bizde kızıma bi şeyler alırken aynısından kardeşine de alıp buda özgenin doğduğu zaman giyecek diyoruz aradaki dengeyi kurmaya çalışıyoruz mesela…kardeşi doğduğu zaman belki şuan ki tavrı olmayacak ama zamanla oda alışacak..