ervosumm Aminn çok teşekkür ederim. Siz de sağlıkla büyütün evlatlarınızı inşallah. 🌸 Ben de endiseliydim de sorumluluk vererek ilk çocuktaki o ilgi çekilmiş gibi hissettiren duyguyu aza indirgeriz diye düşünüyorum. Zaten çocuklar kendilerine sorumluluk verilmesini seviyor mesela kardeşinin bezini getirir, kıyafetini vs.surece dahil olurlarsa ben çok zor olacagini düşünmüyorum tabi her çocuğun mizacı farklı. Ben plansız hamile kaldım ama ilerde olursa ikinci diye Ali’ye kardeş geliyor diye bir kitap almıştım bilincaltinda sevgi oluşsun, ilerde sürece daha çabuk adapte olur diye gerçekten işe yaradı. Çok heyecanlı şu an o yüzden korkularım geçti açıkçası. İki çocuk çok zor evet sürekli gözetlemek gerekiyor ilgiyi eşit vermek mümkün değil ama ilkini de ilgisiz bırakmamak gerekiyor. Onu yönetmek biraz zor ama zamanla alisacagimizi düşünüyorum. Kolay olacaktır bir süre sonra emin olun. Her şeyin bir zorluğu oluyor ama o evlatların birbirine gülüşünü gördüğümüz an tüm her şey çok daha basit görünecek gibi gözümüze 🌸