kayabusra_ ervosumm her zaman yetersizlik duygusu olacak vicdanen illaki rahatsız olacağız ama ikisi de bizim çocuğumuz olacak önemli olan olabilecek en iyi sekil psikolojik olarak yorgun olmamak denge sağlandıktan ve ikisi de biraz daha büyüdükten sonra daha kolay olacak inşallah herşey halledilir hepsi 8 haftalık hamileyim oğlum 5 yaşında
ervosumm kayabusra_ kesinlikle öyle. elbet yaşayacağız belki de ömür boyu içimizi kemirecek ama sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah 🥹
HilalAysan Oğlum 8 aylık 12 haftalık hamileyim bende ikizlerim olsun çok istemiştim olmadı beraber büyüsünler diye planlı gebelikle hamile kaldım tekrar ilk doğumum vajinal olmuştu
Nidaanur HilalAysan yaa maşallah çok cesaretlisiniz. Oğlum 20 aylık şuan 34 haftalığım yinede çok korkuyorum yetişememekten
busyldrmtncr Oğlum 3 yaşında 18 haftalık hamileyim. Doğrusu 5 yaşından önce istemiyordum ama bebeğimin nasibi varmış. Sağlıkla gelsin, zorlukları da illa ki atlatırız 😊
ervosumm busyldrmtncr bende öyle. Hatta ben komple 2.cocuk istemiyordum. Allah’ın gücüne gitmesin 🥲 olursa da 5 ya da 6 yaşında olsun diyordum ama dediğiniz gibi nasipleri var demek ki 🙏🏻
beyzasaglam 32 haftalık hamileyim vaktinde doğarsa kızımla aralarında tam 5 yaş olacak. Sinirlenir daha çok kızarmıyım büyük kızıma diye korkuyorum. Çalışıyorum işi naparım bakıcı mı düşünürüm kafama çok takılıyor
ervosumm beyzasaglam bu benimde aklıma geliyor yorgunluktan ona patlar miyim acaba diye. Ama Allah yardımcımız olsun inşallah. Bakıcı ve işleri de çok meşakkatlidir eminim
manifest aysea1 bende 8 haftalığım bulantılarınız var mı kızınızda var mıydı? ben bununla sınanıyorum
minikanne123_ ervosumm benim kızım 13 aylık ben de 33+5 haftalık hamileyim benim de ilk hamileliğimde gebelik kolestazı olduğu için erken doğum yapmak zorunda kaldım suni sancıyla açılma hiç olmadı doğum kanalı kaydığı için sezaryen oldum iki hamileliğimin arası fazla olmadığı için büyük ihtimalle buda sezaryen olacak
ervosumm minikanne123_ Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah🙏🏻 benim doğum yaptığım zaman tam üzerinden 3 yıl geçmiş olacak acaba normal doğum mu derler yoksa yine de sezeryanla mi olurum? Bilginiz var mı..
urasim_ @“mercimegin_annesiii” mercimegin_annesiii benim oğlum 25 aylık 10+3 hamileyim birinci doğumumda genel anestezi de erken uyanmıştım ameliytın son 30 saniyesi falan duydum yani her şeyi. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri nasıl doğuracağım diye çok korkuyorum. Panik atak var diye tüm doğum şekillerinden çok korkuyorum ne yapacağım ben
ebrudefnee ervosumm 3 yaşını geçmiş olacak doğana kadar düzen oturunca illahaki yapılır eksiklerde kalır onlar iyi olsun ev dağınık olsun ben tek başıma ekransız büyütmeye çalışıyorum kızımı evim dağınık bide hamilelik bide gurbette biri gelmeyecek rahatlığıda var biraz bütün gün kızımla geçiyor
ebrudefnee aise12234 tabi öyle her çocuğun şeyi farklı ama hazır olmayıncada süreç hem uzuyor hem zorlaşıyor kızımda şuan geceleri bezi ıslak kalkıyordu merdivenleri tutanmadan inip çıkabiliyor ama bezi çıkarınca gece de bağlamadım komple çıkardık yani ilk gece 3 kere üstü ıslak kalktı değiştirip tekrar yatırdım 2. Geceden beri kuru kalkıyor şuan kalkar kalkmaz çişin geldi diyor başta çok korkmuştum ilki gibi olacak zorlayacak diye gerçi o zamanda 2 gün sürdü eğitimden bile saymıyordum da güzel ilerledi şükür kızınızda emin olun hazır olunca güzel ve hızlı ilerliyor şimdi hazır değilse zaten haftalar aylar sürebilir hem kendinizi hem kızınızı yıpratırsınız hayırlısı olsun
aise12234 ebrudefnee evet bende öyle düşünüyorum o yüzden üç yaşını da bulsa bekleyeceğim bir süre daha 🙏
Nidaanur aslikok bende sizin gibiydim gündüz emzirmeyi azaltmaya başladım sonra gece sallayarak uyutmaya geçtim. Birden kes dediler ama ben onu yapamadım ağlamasına dayanamadım. Birde oğlum hiç mama içen bir bebek değildi biberon bile bilmez düşünün. 6 ay kadar sürdü tam olarak memeyi bırakması. Sabırla azaltın memede uyuyan bebek gerçekten zor bırakıyor.
iincimom Nidaanur evet benim kız da memede uyuyordu biberona alıştırmaya çalıştım hiç ağzına biberon mama sürmezdigexe uyandığında emmeden uyuyamazdı ama yavaş yavaş biberona alıştı şükür
aslikok Nidaanur ya benimki sallanmayi hiç sevmiyor başka nasıl yöntem denerim bilemiyorum benimde bacaklarım kopuyor zaten iki üç sallamaya kalkmaya çalışıyor ya sürekli insan meme isteyince kiyamiyor ağlıyor ya birde
twobabymomm ervosumm benimde kızım 22 aylık temmuzun ortasında doğum gözüküyor oğlumuz olacak sağ salim inşallah. Endişelerde var ama güzellikler daha çok olacaktır eminim🌸
ervosumm twobabymomm Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah. Elbette güzellikler ve artılar çok olacaktır eminim 🤍
ervosumm sumeyranur33 yaaa Allah bağışlasın. İnşallah bebisinizi de sağlıkla kucağıniza almak nasip olsun .. 💚 benim kızımda 27 aylık su an 🥹
mommysoftwo aslikok benim oğlum da 15 aylık ve 6 haftalık hamileyim çok mu erken oldu diyorum korkuyorum
aslikok mommysoftwo vardır Rabbim in bir bildiği diyeceğiz canım insan nasıl yetecegim korkusu yaşıyor tabi ama Allah kolaylığını verir elbet :)
gurbete1anne ervosumm oğlum dört yaşına girecek 25 haftalık hamileyim ve otizmli oğlum çok zor bir dönem hem hamilelik hem özel bir çocuk gerçekten zorlandım ama yolun yarısına geldik inşallah oğlumun kardeşi iyi gelecektir