Hanımlar merhabalar. Ben 14 ay önce doğum yaptım gebelik zamanlarımda çok aktif kullanıyordum bu platformu. Haziranda yani bayramdan sonra işe geri dönecektim bebeğime de bakıcı gelecekti, her şeyi ayarlamıştık. Arefe günü reglim gecikince kadın doğum muayenesine gittim. İlk doğumumda yumurtalık kistim de alınmıştı çok zor bir doğum ve ağrılı bir doğum sonrası dönem geçirdim. Yine kistimle ilgili bir problem mi oldu acaba diye kafama takıldı. Orada gebe olduğumu yaklaşık 5 buçuk haftalık olduğumu öğrendim. Hiç ihtimal vermiyordum çünkü hem geri çekilme hem kondom hem de doğum kontrol hapı mutlaka alıyordum asla eşim de ben de ihmal etmiyordu. İkinci bebeği 3-4 sene sonraya kadar düşünmüyordum. Kesem oluşmuş, yolk sac oluşmuş. Kesenin yerleşimi vs çok iyi dedi doktor. İnanılmaz şaşırdım. Evet bu yöntemler 100% koruyucu değil elbette biliyorum ama yumurtalık kistim alınırken yumurtalığım da zarar görmüştü ve doktorum ikinci çocuğu istediğinde ilki kadar kolay olmayabilir demişti ( ilk gebeliğim ilk denemede olmuştu) rabbimin bizim için farklı planları varmış sanırım. İnanılmaz şaşkın ve endişeliyim hem bebeğim küçük hem işe başlama sürecim vardı. Bilmiyorum tekrar buradayım şaşkınım