twobabymomm 32+5 im bebek özellikle akşamları toplanıyor karnım taş gibi oluyor son bir haftadır böyle. Bazen aciyor bazen acımıyor sertlesince. Kızım da 35 36 da olmuştu böyle.
Zeyneplemutluluk twobabymomm 32 haftalıkken başladı ağrılı değildi ama artık akşamları bazen ağrı veriyor
ebru_09__ twobabymomm benim 25. Haftamda başladı dediğiniz gibi bir yerde toplanıp sertleşiyordu gün içerisinde 10 defaya yakın oluyordu sonra azalma oldu şuan 29+4 üm ve ara ara yine oluyor sertleşip hafif sancılanıyor doktorum rahim kasılıyor normal dedi 🤷🏻♀️
annekiz6141 twobabymomm Bence normal ya alanları daraldı benim kizcemde öyle ve hep hareketliydi pozisyon bile değiştirdi minnak bebe 😂 şuan 37+6 yiz şuan bile kasılıyor karnım yamuk duruyor bir yere toplanıyor 😂 nstde sancım hiç çıkmadı benim hep normaldi.
sedayusufeymen Benim 28. Haftada başladı ve her gün devam ediyor şuan 29+3 sürekli sertleşmw bir alanda toplanma ve kasılmalar oluyor zaman zaman acıtır tarzda ağrılı değil geçen haftaki kontrolde normal dendi magnezyum dozu arttırıldı ama hala devam ediyor :///
jennefer 30 da başladı 37 deyim hala devam ediyor ama normal korkmana gerek yok ben ilk panik yaptım gece doktora gitmiştim megerse yalancı kasılma diye bişey varmış vucut doguma hazırlanıyormuş ögrenmiş oldum😀
twobabymomm annekiz6141 benimde dün kontrolüm vardı 35+6 ydi nst de düzensiz sancılar çıktı. Ama ikinciye girdiğimde o kadar çıkmadı sanırım yalancı sancılar