myvn aygun988 gelmesi için neler yapıyorsunuz ben de artık gelsin istiyorum 5 gündür yürüyüş duş merdiven çay elimden gelen her şeyi yapıyorum
cyj myvn benim 36 dan beri yapmadığım şey kalmadı. 40’a 3 gün kaldı gelen giden yok. Doktorum da ne yaprsan yap bebek ne zaman isterse o zaman gelecek dedi. Bu hafta herşeyi bıraktım hevesim kırıldı😂
-mavim- myvn ilk kızımda göğüs ucu masajı iyi geldi sıcak suya oturuyordum o da etkili olabilir. bir de ilişki olsun orgazm rahmi uyarıyor
orhismommmmmm myvn canım rica etsem Tolga çevik haraketini dener misin ayak ayak üstüne atabilecek misin biz 37 olduk ben atamıyorum bugün
myvn aygun988 son günler çok can sıkıcı ilk kızımda da öyle olmuştu 40.hafta gelmişti tam. Sağlıcakla gelsin bebişerr
myvn cyj ben de hamilelik boyunca aktiftim zaten 15 aylık kızım var hiç yan gelip yatamadım 😅 son haftalar da hurması yürüyüşü ne biliyorsam yaptım hala da yapıyorum ama yok yok dediğiniz gibi bebişin keyfi ne zaman isterse o zaman gelecek belli 🥲
cyj myvn bu arada doktorum göğüs ucu masajına izin vermedi. Bilinçsiz yapıp kolostrum adı verilen sütü akıtabilirsin, o süt bebeğin ilk aşısı, antibiyotiği kesinlikle bebeğin alması gerekiyor dedi. Bilginiz olsun
myvn orhismommmmmm ben dün denedim yapamadım ama o hareketi yapamayıp 2 haftadır doğum bekleyen de var 😅