mevlude2103 Benim bebegimde sat tarihime göre 32 ama 2 hafta ileride diğer doğumlarım normaldi ben şimdi neye göre doğum beklicem sat tarihime göre mi bebeğe göre mi
nazlisenabuyurman leefamily seninle aynıyız benim de pazartesi 36 olacak verebilirim gün o zamana dedi bakacağız artık heyecan var biraz ikinci çocuk
aliramoO Bende bugün 36 haftalık olduk ama bir hafta gelişim geriliği var haftaya cuma günü kontrolüm var sezeryan gününü neye göre verir doktor
aslgdr erismis yok hayır ben 4 yıl önce büyük miyom ameliyatı oldum oyüzden çatı muayenemde uygunluk görüldü fakat rahim yırtılır diye riske atmıyo doktorum
ebruk0308 aslgdr adet tarihinize göre Ultrasonda ne gözüktüğünün pek bi anlamı yk ben 35 haftalığım bebeğim 38 gözüküyor bu matematiğe göre beni doğurtması lazım dolayısıyla önemli olan son adet tarihinin ilk günü
Esra23halis meyv benimde doğumum 16 Haziran gözüküyor ama normal doğum olduğu için ne zaman gelirse artık beklicez sağ salim kucağınıza alın inşallah 🤲🤲🤲
serra1421 35+3üm bende. Pazartesi kontrolüm var. Sağ kalça kemiğim 2 haftadır çok şiddetli ağrıyor. Şimdiye kadar hiçbir hamilelik sıkıntısı yaşamadım ama şu an yürümek bile zor geliyor
ebruk0308 leefamily 3. Sezeryanim doktorum 19 una gün verdi 38+3 oluyorum o zamana bakalım 32 de gelmeye çalışınca benim bebeğim çantamı hazırladım ben bekliyoruz
sudeli4 Hiloyaa bence çok korkuyorm ve şu saat oldj bel ağrum var müthiş seviyede acile gitmek istemiyorum sadece uyumak istiyorum bacağıma vuruyo bi yandanda stres oldum cok 😟 36 oldık bizde 37 görsem yeterdi Allah’ın izniyle bi hafta daha beklese keşke
Hiloyaa tklm ayyyyy benimde aynı bende aşırı ama aşırı korkuyorum 37. Haftada alırız dedi Dr 35+6 dayım
tklm Hiloyaa hayırlısıyla alırız inşaAllah kucağımıza 🥹 bende korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum artık 🙏 normal sezeryan gibi geçer doğumumuz inşaAllah insan okudukça daha çok strese giriyor previa olan doğumları 🫣
nyra miniginannesi__ ilk doğumumda bana da 37 de bakılmıştı genelde ozaman bakılıyor. Evet benim 2.sezaryen bu 3.gebrliğim bu da sezaryen olacak. Tansiyon problemim çıktı bu gebelikte ve dr um bir an önce almak istiyor 36+5 e doğum ayarladı erken haftada doğum olacak ne yazık ki dr um bekletemeyeceğini söyledi hayırlısı inşallah küveze girmeden atlatırız bu süreci 🙏