Evet kızlar nihayet ben de doğurdum. 23 Mayıs gece saat 4 gibi uyandım bi baktım altım ıpıslak. Ayağa kalkmamla suyum gelmeye devam etti birden boşaldı. Eşimi uyandırdım duş aldım doktorumla konuşmuştuk ilçede oturduğumuz için önce ilçedeki devlet hastanesine gidip nst çektirecektim sonra kendi özel hastaneme gidecektim aynen öyle yaptık ilçedeki devlet hastanesine gittim nst çıktı bi sorun yok dendi açıklığım 2 cm olmuş. Sonra ordan dilekçe imzalayıp kendi özel hastaneme vardım 50 dk da. Sancım yoktu sancımın gelmesini bekledik saat 7 ye kadar çok hafif geliyordu doktor yeterli olmaz dedi suni sancı başlattı. Onu verir vermez kendi sancım geldi zaten Suniyi kesti. 3 buçuk saat sancı çektim son 1 saat aşırı zorlayıcıydı malesef. Saat 10 buçuk gibi doğumhaneye girdim 11.15 te bebeğim kucağımdaydı. Tabii ki o geçen süre çok zordu 5. Ikınmada geldi bebiş ama sonrasında inanın geçiyor. Çok az bir dikişim oldu dikiş beklemiyorduk ama bebiş ultrasondann fazla doğdu. 3300 gram görünüyordu 3700 doğdu. Bayram şekerimiz şimdi 5 günlük oldu bile 🥰 öyle bi yazasım geldi işte