Deleted33000 GirlandBoy_Mom evet spora hep yapacam diyorum unutuyorum inanki bizde rutin kurmak mümkün değil
orkidemm_ Blueeberryy aslında çoğunu biliyorum hakimim 47 gün de 9 kilo vermiştim ama o enerji yok şuan ben de :( çok teşekkür ederim düşünmen yeter
melisasak35 orkidemm_ sabahları kahvaltı yapmadan 2 saat önceden 1 bardak sade kefir içtim üstüne çok az kahvaltı öğlen meyve öğleden sonra 1 tabak yoğurt aksam yemeği yatmadan 1 saat önce kefir sabah açılışı kefirle yapıp kapanışı kefirle yaptım ekmeği tamamen kestim sigarayı bıraktım 5 kilo verdim 1 haftada ama hamile oldugum işin yarıda bırakmak zorunda kaldım kefir aşırı tuvalete çıkartıyor
NilVibe orkidemm_ hiç gerek yok öyle şeylere, diyete de gerek yok. Az yiyin, ekmek sadece kahvaltıda bir dilim yeyin, özel durum yoksa iki öğün beslenin bir saatte yürüyüş tamamdır bu iş. Ama aşırı kalori kısıtlamasına gitmeyin, sonra vermez alırsınız.
Deleted33000 GirlandBoy_Mom ah ah dur spor yapayım diye bı kalkıyorum ya bebek durmuyor ya bişey oluyor bı bakıyorum akşam olmuş 😂😂
melismersin orkidemm_ sporsuz verdiğin kilo vücudunda yağ olarak kalır deformasyonlara sebep olur tatlım maalesef. Evde minik hareketler yapabilirsin. Herşeyden az az yiyebilirsin. Ben 55 kilo verdim diyetisyensiz mide ameliyatsız ilaçsız. Sadece spor yürüyüş ve dengeli beslenerek. Beyaz ekmek yeme aburcubur tüketme kola vs içme mesela. Tatlı isteğini meyvelerle karşılayabilirsin. 10 kg çok değil. 5 6 ayda sağlıklı verebilirsin bu kiloyu 🫶🏻