minikkalbim01 doktora gitmeli miyim göğüslerim falan cok acıyordu sanki dünden beri ağrımıyor kasıklarım ağrımıyor normal mi
temmuzonbir minikkalbim01 benimde bi ara kaybolup tekrar geri geldi lekelenme kanama yada kendinde fark ettiğin extra bişey olursa acile gidebilirsin
temmuzonbir minikkalbim01 şiddetli bulantı kusma baş dönmesi bayılma hissi çarpıntı gibi ama olmaz büyük ihtimalle endişe etmeyin gidip geliyor bazen belirtiler
kedilivebebeli Benimde göğüs hassasiyetim biranda çat diye gitti Allahtan kontrol yakındı bebek sağlıkliydi tum belirtilerim geçti demiştim ki bugun mide bulantısı geldi sürekli değişkenlik gösteriyor merak etmee
zeynepikra1 kedilivebebeli canım benım en son betam 14 gün transfer 765 çıktı ama göğüs hassasiyeti azaldı başka belirtimde yok belim ağrıyor azıcık kötü mü acaba
zeynepikra1 kedilivebebeli evet ama korkuyorum sürekli ya dış gebelik olurmu kese görürmüyüm kalp atışı duyarmıyım bide bugün belirtilerim azaldı
kedilivebebeli zeynepikra1 bende hep ayni korkuları yaşadım hala da yaşıyorum şimdi de kalbi durmuş mudur diye dönüp duruyor beynimde. Hepsi normal vesvese kuruntu annelik ic güdüsü iste kaybetme korkusu