Mervican Kızlar 29 haftalık hamileyim karnım bir saate bi taş gibi oluyo ama sadece 1 dk sürüyo sonra geri yumuşuyo 10 kere falan oluyo günde bunu yaşayan varmı aranızda erken doğum belirtisi değil demi
Seda54 Mervican bende de oluyor arada ama neden olduğunu bilmiyorum bende bekleyim şurada bu arada biz 31+2 tiz 🤔
Mervican Seda54 dün ınstagramdan ünlü bir doktora yazdım nst ye gir ve servikal uzunluk ölçümü yaptır dedi yarın doktoruma sorucam.
EbruKrhn Mervican bende çok erken başladı ilk zamanlar ağırmıyodu şuan 33 haftalığım öyle toplanınca çok ağrı yapıyor ama doktorum normal ddi sancım falan da çıkmadı bebiş büyüdükçe daha çok oluyor
Mervican EbruKrhn her saat olması tedirgin etti beni inşallah bende de sorun yoktur yarın gidicem yoksa ağrıya razıyım
seyda38 Mervican senle ayniyiz canım bnde oluyor ne sıklıkla hossediyon hareketlerini ben doğru düzgün iki gündür hissedemiyorum sende de oliyomu
Mervican seyda38 ben çalısıyorum gün içinde 2 kere falan hissediyorum ama yattığımda abartısız belki sabah kadar sürekli hissediyorum