pengumommy Kiloluyum 24+1 olduk bebeklerin hareketlerini odaklaninca hissediyorum ama üstte olaninkini elimle biraz bastırınca hissediyorum doktor derin kalın demişti ondan kaynaklı olabilir mi? Kilolu hamile kalıp hareketlerini net ne zaman hissettiniz
Yaren_ars pengumommy bende kiloluyum baya kilolu hamile kaldım ilk gebeliğim 27. Haftadayım göbeğim bile bu haftalarda büyümeye başladı 20. Haftada içimde hareket ettiğini hisettim 24 25 de eşim elini koyunca hissetmeye başladı karnıma odaklanınca hareketini dışardan görebiliyorum ama doktor bana da demişti yağ tabakan kalın olduğu için dışardan net hissetmen biraz zaman alır demişti
twobabymomm pengumommy ilk gebelikse normal ben de 22 de hissetmiştim. 2. De 18 de hissetmeye başlamıştım
Ftmnur11 pengumommy benim ikinci gebelik bu,14 de hissettim 86 kiloyum İlk gebeliği 19 da hissetmiştim
pengumommy Yaren_ars demekki ondan dolayı acaba dedim bir sıkıntı olduğundan mi😅😂 ister istemez endişe ediyorum
pengumommy vanilyax ilk bağırsak hareketi diye düşündüm sonra kayma hissi sanki karnimda su oynuyormuş gibi olmuştu pek umursamadım doktora tarif edince bebek hareketleri demişti😅
pengumommy Havin49_ şimdi ikiz olduğu için insanlara diyince tuhaf bakıyorlar ikisinde hissetmiyorsun problemim var vs gibisine 😅 benimkiler alttli üstlü duruyormus mideme mesaneme baskı uygulayaraktan arada hissettiriyorlar dedim acaba cidden bende mi sikitni var 😂
Havin49_ pengumommy ben ikizlerde çok hissediyordum iki numaram ikizdi tekmeden maf ediyorlardı beni kaç kg sin
kvsr1603 pengumommy bende hep 90 100 üzeri hamilelik geçirdim şuan da 28 haftadayım 99 100 arasıyım 14 den beri hissediyorum 20 den sonra daha da belirginleşti bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım ben
pengumommy kvsr1603 hiç hissetmiyor değilim ama benimle birlikte bir tanidigim hamile tek gebelik birz benden xyaif ama tabiriyle bebeği çok aktif sürekli hissediyorum diyor ben geceleri yada uyuyuo uyandıktan sonra kımıl kimil çok şiddetli olmayacak şekilde hissediyorum
feslegen50 pengumommy iyi bayramlar 🙂 her kiloluya da bu soruyu soruyorum ya kusura bakmayın yanlis anlamayın lütfen bende kiloluyumda pcosunuz varmı peki?