irmb Merhabalar 37. Haftadayım 2 gündür sağ bacağımda damar çekilmesi gibi ağrı var ve sağ ayağım şişiyor bebekte sanki daha sakin gibi acaba böyle birşey yaşayan var mı hastaneye gitmelimiyim bayram olduğu için kendi doktorum yok
mine030518 irmb Bence bir acile görünsen iyi olabilir canım bir bacak diğerinden şiş olursa ve ağrı olursa kontrol gerekebiliyormuş
nrhyt2 irmb Bebek sağ taraftaysa genelde çekilme hissi damarlara baskı yaptığı için oluyor ve bu genelde doğuma yakın zamanlarda en erken doğuma 2 hafta kala oluyor bende öyle oldu diyebilirim ama bacakta şişme olmadı o konu hakkında birşey diyemiyorum
irmb mine030518 bacağımda şişkinlik yok sağ ayağımda var şişkinlik ama uzanınca iniyor sağ bacağımda ağrım var bayram olduğu için kendi doktorum yok ama bu günde biraz panik oldum
nrhyt2 irmb korkulacak bir durum değil ama dayanilmayacak dereceye girerse hastaneye git bu arada magnezyum takviyesi önerebilirim
irmb nrhyt2 çok teşekkür ederim ama magnezyum sabah akşam kullanıyorum doktorumu aradım ulaşabildim bir acile kalp damar cerrahisine gidip dooppler çekilmemi söyledi
irmb nrhyt2 Doktora gittim damarlara bakıldı her hangi bir tıkanma yok ödem ve kas iskelet ağrısı dedi olabildikçe uzanmamı söyledi
biftekziyagil Benim de sağ bacağım şiş ve özellikle akşamları ağrıyor. Ödemden kaynaklı. Sol hiçbir zaman o kadar şişmiyor
irmb biftekziyagil tek taraflı olması kafa karışıklığı yapıyor ama benim akşam değil sabah uyandığımdan itibaren ağrı var