busnaz Blueeberryy ben de 4 senedir kendi içimde bunun savaşını veriyorum asla isteyerek kapanmıyorum beni boğuyo gibi hissediyorum izmir sıcağında çok terlryen biri olarak başörtüsüyle adeta bayılıyorum eşim asla müsade etmiyor açılmama nefsimle savaşıyorum sanki incecik tek parça kıyafet giyinip çıksam tüm derdim tasam biticek gibi açıldığımda saçım başım göründüğünde alışmam çok zaman alır bunu da biliyorum ama ama içimdeki ses susmuyor
Blueeberryy busnaz benimde ayni o bonenin arkadan sıkmasi kaymasi surekli kayiyo ben duzeltiyorum onden saclarim gozukuyo ve senelerdir kapali olmamdan alnimdaki saclar acildi artik gercekten seni cok iyi anliyorum ayni benim esimde izin vermiyorum dedi ama ben kapanirken ona sormadim izin vermemek bana cok sacma geliyo bakalım nolcak
Melodimm Blueeberryy Hayat sizin tabi sizin kararınız ancak 40 şeytanın uğraşıp yapamadığını bir dost yaparmış.Karar verirken dikkatli düşünün herşey gönlünüzce olur umarım🙏🏻🌸
1233456 Blueeberryy benim de çok arkadaşım açıldı etrafı takıp ikna etmeye çalışma özünü dinle sen neysen o şekilde giyin insanlar ni iki konuşur en fazla 2 3 haftaya herkes alışıyor o haline içinden geldiğin mutlu olduğun şekilde giyinmesini bence. Arkadaşlarımı da hep desteklerim bu konu da açılanları da kapananları da aynı şekilde önemli olan kendin olabilmek
Blueeberryy 1233456 evet cok haklisin esimde buna dahilmi 🫣 izin vermiyorum falan dedi kendince ama benim hayatim benim kararim diye soyledim ayrilirim senden falan sacma sacma seyler ya
elifinsureci Blueeberryy isteğin içinden geleb buyda kendini nasıl mutlu hissedeceksen o şekilde giyin. Kapalılar sadece cennete gidecek diye bir kaide ayette yok. Ahiretin senin ile allah arasında
mengi688 Blueeberryy ondaha sıkıntı bacım ya hiç taviz verme sende onu beğenmiyor mus gibi hareket et
eslem2121 Blueeberryy üstt aşk hakkında hayırlısı açıkçası hiç düşünmedim tesettür zırhım gibi hissediyorum
Deleted33000 Blueeberryy canım sende mi açılmak istiyorsun tesettürün ozguvenle ilgisi yok bence sadece içinde kalmış demekki arkadaşının bence
Blueeberryy Deleted33000 evet zaten istiyodum oda acilinca yakin arkadasim o yapti ben yapamadim diye uzuldum gercekten 🥲
Raana Tesettür bir tercih meselesi değil,direk Allahın emri. Namaz gibi farz bir şey. Nefse ağır gelse bile Allah emrettiği,farz kıldığı için olmalı
annekiz6141 Ben 8 senedir kapaliyim.. Kapalı birine de açılması için akıl veremem. Ama açık birisi kapanmayi düşünürse teşfik ederim tabikide
Blueeberryy anonimo iki uc senedir aklimda bazen ruyalarima giriyo ama bu sene daha cok kafami kurcalar oldu sadece esim yzunden degil kafama taktim iste 🫣
Blueeberryy twobabymomm ayy evet evet kapali olup acilan herkes baya acik giyiniyo bende soylenip dururum hatta niye boyle diye ama amacim kiyafet olarak acilmak degil saclarimi acmak istiyorum
Blueeberryy rmy1 aynen kapaliligi tam anlamiyla bende yapamiyorum oda aklimi karistiriyo tabi hamkimizda hayirlisi olsun🤲🏻🥰
gece_yolcusu Blueeberryy Arkadaş ortamı ile de alakalı bu tarz bir arkadaş ortamına denk gelseniz kendinizi seversiniz
1233456 Blueeberryy birileri yorum yaptığında desteğine ihtiyacın olcak büyük ihtimal biraz onu alıştır istersen bu fikre bi yandan da o baskı yaparsa işk başlarda zorlanabilirsin
salihaturky Blueeberryy eşiniz ne diyor bu açılma hissiniz karşısında.. Sonuçta evde istediniz kadar açılın özgürsünüz dış kiyafetin ne önemi var ki aslında çok iyi çoğu duruma karşı bir kalkan gibi sizi koruyor tesettür iki farklı kişilik gibi evde başka dışarda baska birisine dönüyorsun.. Evde deneyin o istek ve arzularını ondan da sıkılacaksiniz zaten her açık da güzel mi oluyor sanki bakımsızlık başka açık kapalı vs özgüven gelmesi apayrı şeyler yanii uzun olcak tam anlatamadim 🫠