fatma4466 Dogumdan sonra makat bolgem cok kotu acuyor agriyor kanama var bu krem nasil ya da ne kullandiniz ne onerirsinjz
Nazlikiz_ fatma4466 düzenli kullanırsanız 2-3 günde etkisini görürsünüz ben çok memnun kaldım yanında anestol kremde kullanın ağrınızı alır. Ama kabızlığı çözmezseniz tekrarlar sürekli
hghg fatma4466 aynısı yaşadım proctolog bende o dönem işe yaramadı ve kantoron yağı ve zeytinyağı kullandım sabah akşam sürdüm. Tuvalet sonrası da sürdüm ve geçti hafif içeri doğru da biraz sürebilirseniz iyi olur. Mutlaka deneyin doğum sonrası aynısını yaşadım çünkü acıdan tuvalet yapmaya korkuyordum hatta sanki orayı kesiyorlar gibi acıyordu
tupbeybi fatma4466 fitili daha etkili aslında onu kullanın, kantaron yağı, hindistan cevizi yağı kullanın. Oranızı tuvalet kağıdıyla silmeyin, bebeğinizin hassas ıslak mendili ile temizleyin. Geçmiş olsun, zordur bilirim
fatma4466 Hic kimse de olmadi mi normal dogum sonrasi bu sorun saat kac oldu duramuyorum bebegime bakamiyorum sicak suya oturuyorum gecici sure tamam
fatma4466 hghg beni anlayan birilerin olmasi cok guzel emziriyorum krem vermediler etkiler diye evde yapabilecegim denediginiz ne varsa soyleyin Allah rizasi icin korkuyorum tuvakete gidemiyorum bebegomle ilgilenemiyorum
decembermum hghg hatta ben pamuğu kantron yağına batırıp oraya koyuyordum tuvalete gidene kadar sonra yeniliuordum o iyileştirmişti
fatma4466 hghg bir kez daha yazmak istedim Allah razi olsun senden bana oyle bir guzellik yaptin ki kanamam bitti sizim agrim gecti her mutlulukta dua ediyorum gönlüne göre versin yarabbim tekrardan cok sagoln
hghg fatma4466 çok zor biliyorum kantaron yağı sürün o bölgeye ve zeytinyağı sürün bende bunlar etki etti gerçekten
fatma4466 hghg bebegi etkilemez degil mi birde dikislerim tutmadi kaynamasini bekliyorum ona da bir zarari olmaz herhalde kantoron dediniz sari olan mi
hghg fatma4466 ben dikişlerim varken de kullandım dikişli bölgeye getirmedim bir sorun olmadı bende emzirmede de sorun olmaz
fatma4466 hghg Allah razi olsun ilk yapmamda cok yandi sizladi cok sukur kendimi daha iyi hissediyorum