13 günlük tam.
eve geldiğimiz günden beri her gece aynı saatte baslayıp aynı saatte biten bi ağlama krizimiz var (sabahları bazen bitkin düsüyor erken susuyor)
gündüz bi problemi yok sayılır doğduğu günden beri sadece kucakta sakinleşiyor ve uyuyor. 2 beşik 3 ana kucağı 2 puset var herşeyi denedik sallamayı, kundak yapmayı, beyaz gürültüyü, gaz damlasını, banyo yaptırmayı vs. aklınıza gelen herşeyi ama sonuç hiç değişmiyor. tüm gün sadece kucakta uyuyor sakinleşiyor çok sık emiyor doymak bilmiyor çok nadir yerine koyunca uyanmıyor yerinden kastımda yatay pozisyonda ana kucağında 1 saat belki yatıyor bıraktığımı anlamazsa. çok bunaldım çok daraldım derdi ne çözemiyorum. kucağa ben alıştırmadım tamam anne kokusu arıyor anlıyorum ama hiç hafiflemiyor bu durum günlük yasantımda bana ve diğer kızıma alan kalmıyor. akşam 10 da 11de baslıyor sabah 4-5e kadar sürüyor. aşağı yukarı indir kaldır yapıyoruz, sırtını patpatlıyoruz, emziriyorum, altını temizliyorum, kıyafetlerine herşeyine dikkat ediyorum ama yok. birazcık olsun uyumak icin eşimi kovdum yataktan bebeği yanıma aldım emzirirken uyutuyorum ama o bile saatler sürüyor ve meme ağzında uyumuyor emiyor ama daha sonra arkamı dönemiyorum sanki arkam dönükken kokum kayboluyormuş gibi ağlıyor. tişörtüme kanmıyor başkasında sakinleşmiyor sadece ben ve ben cok yoruldum bu 2. kızım gerçekten ilki çok çok kolaymış bütün kolik belirtilerini yasıyoruz ama gerçek kolik bebek nasıl olur bilmiyorum bazen sakinleşir gibi oluyor ama tekrar baslıyor bu döngü hep böyle günlerdir.