sevvalyilmaz_ Kızlarr 18.haftadayım arada minik pıt pıt şeklinde hissediyorum gibi ama mesela 1 gün oluyor 1 gün olmuyor ne zaman başlar sizin nasıl oldu🥹 (cinsiyeti kız)
Zarifhnm1 sevvalyilmaz_ bizde 17 haftalığız bugün o kadar yorgundum ki uzandım 2 dakikalığına bir dalga gibi oldu içimde anlık ilk defa hissettim 🥹🥲
tortillam_ sevvalyilmaz_ 1-2 hafta daha ara ara hissedersiniz sonra artık güçlenmeye başlar. Tam o zamanlar içimde gıdıklanma şeklinde olmaya başlamıştı. 20-21 haftadan beri maşallah hareketleri çok net.
humaakusu sevvalyilmaz_ ay bende dünden beri hissediyorum özlemişim bu hissi 🥹 dün kızım karnımın üstüne yattı bişeyler konuşuyordu bebiş hareketlendi ilk defa hissettim bende nerdeyse 18. Haftama giricem ablasına tepki verdi yavrum 🤗 bugünde birazcık hissettim çok güzel bı duygu Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🤲🤲
Belgin17 sevvalyilmaz_ benim 17de başladı ama her gün düzenli hissetmedim çok hafifti 20den sonra düzene girdi benim de kız ve 2.gebelik :)
Fatmanur_0416 sevvalyilmaz_ ayyy benim de öyle olmuştu 🥹 20.haftalarda falan baya çoğalmıştı hatta öyle ki zamanla o kadar hareket ediyordu ki yoruluyordum 🤭 ilk tekmeyi hissetmek kadar güzel bişey yok hele ki ilk gebelikse 🤭🥹 sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 🫶♥
aslliasya sevvalyilmaz_ bende de o haftalarda başladı müthiş bir duygu , Şuan 29. Haftadayım bazen tek kalınca hareket edince oturup izliyorum konuşuyorum aşk yaşıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin 🥹♥️
Prensesmom_ sevvalyilmaz_ 16 inci hafta 3 uncu gebeligim artık minik dokunuşlarını hissediyorum tam anlamı ile