simgebfrl Kızlar 31 haftalık hamileyim dün geceden beri bacak arama tam vajina bölgeme bıçak saplanır gibi keskin Ağrı giriyor iki dakka sonra geçiyor ama o an hareket edemiyorum. Eşim işe gitmeden magnezyum verdi şimdi içiyorum. Normal mi acaba ona göre doktora gidicem doğum yapıcakmış gibi hissediyorum.
Cyneppp simgebfrl 36. Haftadayım çok uzun zamandır var 🤦♀️ Magnezyum biraz iyi geliyor günde 3/4 taneye kadar içebiliyorum
Bisofiya Milaasss Enfeksiyondan ziyade çatı ağrısıdır muhtemelen canım, vücut kendini hazırlıyor artık çünkü
Elikkk Banada oluyor tarif ettiğiniz sanki 29 haftalıgım normaldir diye düşünüyorum doğum yapıyor olsan anlarsın kuzum illaki
AAytach 32 haftaliğim bendede oluyor canım. doktorum bebek aşağiya baski yapıyor ondan oluyor dedi bana. yani bu haftalarda çok normal, korkma
simgebfrl AAytach geçmedi hala geceden beri geliyor bide yazılanlardan okumuştum büyük tuvalet hissi var ama aslında büyük tuvaletim yok sancı gelince oluyor :((
Ozlemyy simgebfrl bende de karıncalanma var kollarım da magnezyum ve calsiyum verdi,ama işe yaramıyor sabah karıncalanma ile uyanıyorum i.sizler nasıl alıyorsunuz kasiyum ve magnezyumu,doktor bana 1 gün kalsiyum birgün magnezyum iç dedi :(