sila2702 Pazartesi günü sezaryanla bebeğim dünyaya gelicek stres, heyecan ,korku var sizinde oyle mı kızlar ilk doğumum
minimi25 sila2702 38+5 oluyorum ben de pazartesi .benim 2. sezeryan olucak inşallah. Kızım var 4 yaş . asırı yoruyor beni ayakta durumıyorum asagıdaki baskıdan dolayı . arada sancı geliıyor ve geçiyor. bir an önce Pazartesi gelsin saglıkla kucagımıza alalım inşallah
aybike2212 sila2702 ay benimde pazarteis doğumum var ikinci gebeliğim bir kızım var oğluma kavusucam biraz korku heyecan stres sevinç karman çorman duygular içindeyim gün yaklaştıkça ben bir garip oluyorum hiçbir yere sığamıyorum resmen hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
sila2702 Kızlar şuan 38+2 pazartesi 39 oluyoruz tam ve sezaryanla doğum yapıcam hafif böbrek yanlarımda ağrı var bebeğim kilo alsın diye şu 4 gün boyunca ne yiyip icebilirim ne önerirsiniz kızlar
sila2702 minimi25 bende tam 38 haftaya giriyoruz o gün doğuma alıyor beni benimde şuan kaburga bel bacak omuz kol hareket ettikçe kasik ağrım var şuan 38+2 normal mi
alpertugrul_2 40+2 olacak kilosunu bilmiyorum sancı gelirse normal olacak ama hiç bir belirti yok galiba benimde sezeryan olcak
sila2702 alpertugrul_2 bizde şuan 38+2 39 da alicak tam ilk doğumum stres korku var şuan da kasik ağrım bel ağrım ateşim yok ama ateşim varmış gibi hissediyorum bebek baş aşağı pozisyonda hafif de bulantım var normal mi ilk gebeligim
sila2702 merve0638 sağlıcakla kucağıniza alın benimde ilk gebelik 39+0 da alicak korku stres heyecan hepsi var aglayasim geliyor sürekli sizinde oyle mi
merve0638 sila2702 siz de sağlıkla kavuşun 🥰 bende de heyecan ve korku var ama bi yandan da artık bitsin istiyorum 🥹 duygularım biraz karmaşık. Çok da pelvik ağrım var oturamıyorum kalkamıyorum çok ağrım oluyo bacaklarımı kaldıramıyorum artık. Zor günler bitsin istiyorum bi an önce
sila2702 aybike2212 amin canım benimde ilk gebeliğim biraz stres korku var ağlayıp duruyorum istemsizce 🥹🥲