Sssssyyyy vanilya_kokusu_ aaa ne güzel güzel şeyler olmaya başlamış bulantı 15 gün içinde geçiyor merak etmeyim çok sevindim sizin adınıza
vanilya_kokusu_ Sssssyyyy Yok gayet iyi çok şükür uyumuyorrrrr 🤣 sadece oda gazdan büyük ihtimalle inşallah bişey olmaz tabi benim yüzümden 🥺 Alahima emanet ettim onu
Sssssyyyy vanilya_kokusu_ benim kalbim çarpmasa iyiyim 😀😀 sürekli o his bütün hayatımı etkiliyor . Bakalım gittiği yere kadar
vanilya_kokusu_ Sssssyyyy inşallah canım inşallah çok yoruldum çünkü keşke ilaçsız iyi olmayı başarsaydim ama olmadı Sende iyi olursun inşallah
Sssssyyyy vanilya_kokusu_ yeter ki iyi olalım ilaçla ilaçsız fark etmez elbet ilaçsız iyi olduğumuz günlerde gelir 🌸
papatyaa1507 vanilya_kokusu_ bulantı kaygı bozukluğundan oluyor genelde hala sitres altında olduğun için ilacın dozu az gelmiş gelebilir senin kaygı seviyen hala yüksek tekrar ne zaman gidiceksin
vanilya_kokusu_ papatyaa1507 25 ten 50 ye çıktım sabahları çok kötü oluyor midem akşam iyiyim daha yüksek içmek istemiyorum ya emzirdigim için gene korkuyorum 🥺 bir ay sonra gel dedi