ozlm4835 4 gün önce özel hastanede sezaryen doğum yaptım yataklar hava almıyor, depend takılı malum terlemekten çok garip bir pişik oldu, popomun heryeri kıpkırmızı ,ateş gibi sıcak acımıyor ama deli gibi kaşınıyor . Ne iyi gelir nasıl geçirebilirim bunu😣
rustemli_08 ozlm4835 pişik için sudocrem kremi iyi,bebekler içinde kullaniliyor bizim evde hep var çox ayakta durduğunda bacak araları kızarır ya hep o zaman sürüyoruz
Alara6161 ozlm4835 fito krem kullan bide ped kullan belliki bez sana ii gelmemiş çocuklara bile bazı bezler ii gelmiyor seninki de o hesap. Bide dikişlerin oraya eşarp yada pamuklu bez farketmez rulo Yap dikişlerinin oraya koy bide kasıklarına pişik zor oluyor
3boysmom ozlm4835 hametan tek geçerim bende aynı oldum doktoruma söylemiştim bana hametan önerdi ertesi güne sönmüştü çok şükür
Budiss_Moms ozlm4835 bence hakiki kantaron yağı iyi gelecektir. En iyi kremlerden daha iyi sonuç veriyor
nergiss123 ozlm4835 Muhakkak ama muhakkak kantoron yağı kullanın ben oğluma pişik olunca sürüyorum 2 güne geçiriyor
kvsr1603 ozlm4835 ben kilolu bir çocuktum ve hala öyleyim bazen yine bacak arası yara olursa tek sürdüğüm şey arko yeşil clasik tüp krem anında rahatlatıyor ve çok memnunum çocuklarıma da hep onu kullandım