Hemsireanneozge Merhaba arkadaşlar 22 haftalık gebeyim. Doktoruma omega 3 kullanmak isteğimi söyledim gereksiz önermiyorum dedi ama özellikle bebeğin algısına çok etkili olduğunu düşünüyorum. Böyle bi durumda olup kullanan var mıı??
Arsmngmz Hemsireanneozge Kullan canım herşeyi çok biliyolar benimkide gerek yok ama sen bilirsin dedi ben 5 senedir hiç bırakmadan içiyorum bebeğimin gelişiminde ve kan sulanmasında baya etkili diye düşünüyorum bence kullan
Caglacagla Hemsireanneozge benim dr önerdi balık falan asla yiyemediğim için takviye olması şart ve beyin gelişimi için en azından yiyemiyorsan içmelisin dedi tabiki zorlamıyorlar ama çok zararlı bişey olsaydı zaten önermezlerdi
SusamNur Dışarıdan alınan hazır olan tüm ilaç ve takviyeler karaciğeri gereksiz yoruyor. Onun yerine beslenmenize dikkat etmenizi öneririm ben vitamini bile bıraktım çünkü karaciğer enzimlerim yüksek cikti. Yine de siz bilirsiniz
Dygnsn Hamileliğimde balık yiyemedim 36haftalık hamileliyim 20.haftamdan beri içiyorum dr um mutlaka kullan dedi imom adı içinde 15e yakın vitamin de var besinler yetersiz gelebiliyor takviye şart
Damla01 21 haftaligiz bende iciyorum ama mecburiyetten balık tüketemediğim icin ilacla takviye etmeye calisiyorum. Balık yiyebiliyorsan bence ilac kullanma.
Dygnsn Damla01 amin inşallah teşekkürler sizde ve bütün hamilelerde sağlıkla kucağına alır inşallah🤲🏻🤲🏻😊