anneadayii__ Arel_ açılma yok 1 parmak kadar anca varmış yarın 4-5 saat suni sancı denenecek, olmazsa sezeryan
Zeyneplemutluluk newchapter nişanım doğumdan 2 gün önce geldi suyum gelmedi. Sancılar doğum olacağı gün gündüz geldi 12 saat kadar çektim
mervekalkann newchapter tabi 40 haftasını doldurdu 40+1 de hastaneye yatışı yapıldı 3 kere fitil verdiler açılma olsun diye anca ertesi sabah doğurdu. Suyu da anca ertesi sabah geldi ama nişan hiç gelmedi.
3oglanannnesi Arel_ ilkinde 7 cm açılmam. Vardı ama hem ikiz hem bebekler 1 kiloydu 28 haftalık tı sezeryan oldum diğeri de mecbur sezeryan oldu ama onda hiç açılma olmadı sancıyla erken oldu
3oglanannnesi Arel_ ilkinde 7 cm açılmam. Vardı ama hem ikiz hem bebekler 1 kiloydu 28 haftalık tı sezeryan oldum diğeri de mecbur sezeryan oldu ama onda hiç açılma olmadı sancıyla erken oldu
dilarakadir0853 newchapter benim nisanimla suyum ayni anda geldi ilk suyum geldi lavaboya gittim baktim iccamasirimda nisanimda var
newchapter dilarakadir0853 merhaba dün sıyırma işlemi yapıldı bugün iç çamaşırımda sümüksü jel gibi kahverengi akıntı vardı. Nişan olabilir mi? Birde nişandan ne kadar sonra doğum oluyor
anonimo ne nisanim geldi ne suyum acilmam 6 cm olmustu ebe gelip kendi patlatti suyu sonra dogum hizladi dogdu
dilarakadir0853 newchapter sancim hastanede muayeneden sonra basladi.benim kasilmalarim cok sıklaşmıştı bebek tas gbi okuyordu ve karnim aciyordu toplandiginda
Arel_ 3oglanannnesi anladım canım benim Allah bagıslasın evlatlarını . Bende sag salim alabilseydim kucagıma insallah 🤲🏻