cuteregina bella_xx eğer yerleşme uzun sürdüyse olabilir 12 güne kadar sürebiliyor çünkü eğer aklınızda soru işareti varsa üç dört gün sonra tekrarlayın İlişkiden kaç gün geçti adetiniz kaç gün gecikti
bella_xx cuteregina ben aşılama oldum canım 30 nisan ovitrelle vuruldum 2 mayısta aşılama uygulandı günümde 1 hafta geçti 12 gün öncede çok hafif pembemsi lekelenme yaşadım oda sildiğimde geldi yani kandada negatif çıkınca insan bi üzülmüyo değil ya
cuteregina bella_xx o zaman kanda çıkması gerekiyordu şimdiye hayırlısı olsun geleceği zamanı biliyordur bebek sıkmayın canınızı
Cimcime30 bella_xx adetı bekleyeceksın cnm olsaydı çıkardı geç döllenme olmaz yorumları okudum da kendıne umut verme nolur Bnde bazen böyle oluyorum sonu hüsran geç döllenme olmaz çatlatma ıgnesı kullandın cunkh
bella_xx Cimcime30 ama gecikmiyorduki mesela ondan önce ki ay 26. günümde oldum döngümün 2 gün öne atmıştı hatta günümden bilemiyorum
bella_xx Cimcime30 sen baska bir postta kist engellemez adet gecikmesini yazmışsın yani benim de başıma geldi kist durumu gayette günümde olmustum o ay adet
Cimcime30 bella_xx Benım var olan kıstım vardı o ay kı adetı engellemez dedı doktor olay farklı suan sende varmı yok mu bılmıyoruz ama olsaydı çıkardı hamılelık ınsallah vardır da dersın var dıye
bella_xx Cimcime30 gelmese başıma korkarımda geldi yani kist durumu başıma oda engel olmadı adetime bi kaç yazı okudum kimisi çok gec öğreniyormuş hamileliği kanda bile yani bilemicez allahım bilir belkide yavrum daha belli etmiyordur kendini
mucizebebekkk589 Cimcime30 canım yumurtanın kiste dönüştüğü ay regl gecikmesi mi yaşadın ? Ağrı yapıyor muydu kist
feyzaciim bella_xx benim bebeğim geç döllenme aşkım aslında o yüzden söylemiştim. Adet günümde beta 11di benim çok çok düşüktü inşallah vardır tabi allah sana istediğin zaman istediğin şekilde anne olmayı nasip etsin
ozlemozdemir09 bella_xx canım benim sol yumurtalığımda alttan muayene ile doktor bakti çok hafif kist var bunu kanla atarsın dedi. Ama hala adet olmadım bugün 10.gün senin kaç gün gecikme oldu