Kızlar doğurdum 13 Mayıs ta iki hafta olacak iki erko annesiyim artık 💐 13 Mayıs sabahı kontrolüm vardı doktora gittim Çam Sakura’ya doktor gebelik kolestazından şüphelendi ama benim öyle kaşıntım filan yoktu sonrasında bana kan vermemi söyledi ertesi günü tekrar gelmemi ve pazartesi tekrar gelmemi söyledi o zaman da 39 + 5 dim neyse ben gelip gitmelerden çok sıkıldım arabalarda otobüslerde uğraşmaktan eşimi de yormak istemiyorum zaten adam sabah dokuz akşam on çalışıyor annemle gidip geliyoruz işte hastaneye doktor bana yarın gel bir de pazartesi gel deyince ben sinirlendim artık eşimi aradım dedim ki akşam gelince beni acile götür bir baksınlar dedim aşağıdan doğururum belki dedim gidip gelmek istemiyorum artık ya dedim 41. haftada yatışımı yaparlar dedim o zaman gelirim daha da gelmem ondan sonracığıma ablama geçtim oradan ablam da dedi ki ne elini bekliyorsun dedi gel beraber gidelim saat 5:30 gibi neyse biz de çocukları aldık hem dedik parkta oynarlar ben de 2 dakika acile girer çıkarım olmadı dedim neyse ben girdim içeri onlar beni bekliyorlar kapıda işte içeriye girdim birazcık böyle şey yaptım dedim ki biraz suyum geldi çay bardağı kadar biraz da böyle hafif akıntım vardı dedim geç dediler bakalım ama dediler bardaktan boşalırcasına su gelmedikten sonra gelmenin mantığı yok ilk doğumun da suni sancıyla olmuştu zaten 41. haftada neyse tamam dedim yattım ebe alttan kontrol etti gitti geldi felan tekrar baktı bana dedi 7cm açılma var sakin ol ben tabi mutlu 🤣iyi dedim doğuruyorum o zaman sancı felan yok ama dediler yatışını vereceğiz ama doğumhane de yer yok 3 kişi var önünde dedim yatış yapalım sonra nstye bağladılar beni bir yandan da eşime mesaj atıyorum git evden valizi al beni doğuma alıyorlar adam inanmıyor bunun şakası olmaz diyor neyse foto felan attım adam ter dökmeye başladı tam trafik saati nasıl yetişcem diye 😂😂😂 yarım saat geçmedi oda boşaldı öncelik olarak beni aldılar yedi santim açılmayla suni ile desteklediler saat 11:00 gibi oğlumu kucağıma aldım bu kadar kolay beklemiyordum hafif bir yırtılma vardı oğlum kafasında eliyle geldi çünkü ama hemen toparladım çok şükür sizlerin de böyle kolay doğumunuz olsun inşallah 🌸💐💞♥️