RecebinEsrasi iyi geceler kızlar 34+1 haftalığız akşamdan beridir kızım bi yerde toplanıyor sanki acayip karın sertliği var belden öne doğru bacak arası ve karında ağrı vajinaya baskı var artı olarakta ishal olmuşum normal mi bu benim gibi olan var mıı ?? Erken doğum riskim var bu arada
aarzucaa Hastaneyle konuşup nöbetçi kadın doğumcuyla bi görüşsen mi acaba canım, böyle saatler geçmez ara bi için rahatlasın madem riskin var
RecebinEsrasi aarzucaa öyle bi durum söz konusu oluyor mu acaba saat geç kendi doktoruma yazcam yoksa da deneyebilirim aslında dediğiniz mantıklı
RecebinEsrasi Deniz31 son zamanlar yaklaşıyor ondan mı acaba çözemedim akşamdır uğraşıyorum o şekilde ama pek bi yararı olmadı ya
aarzucaa RecebinEsrasi bi dene canım herhangi bi hastanede olur maksat bilgi almak riskin olduğu için söylüyorum yoksa bu haftalarda bunlar nprmaldir heralde ama ishal ve riskin pozitif olması düşündürdü beni
Deniz31 RecebinEsrasi bu RecebinEsrasi ben şuan 35+6 hafta hamileuşm ve senin söylediğin toplanma yüzündendir bel agrıısndan yatamıyorum kalkıyorum yürüyorum geri uzanıyorum güne olmuyor heryerime vuruyor sertlesmenın agrısı son günlerden dolayı. Öyle sahada artacak
RecebinEsrasi aarzucaa denemekte yarar var aslında çok teşekkür ederim canım bende çok evhamlanmak istemiyorum bi yandan da bilemedim
RecebinEsrasi Deniz31 az kalmış sizinde bi avazda kurtarsın Rabbim belkide ondandır bakalım beklemedeyim şuan için hayırlısıyla gelsin kuzucuklarr