deryaozturkk Kızlar 40+2 de sezeryan oldum bebeğin göğüsünü tuttu sadece sarı su geliyor oda bir kaç damla az az dün gecede tutmadı ağladı hep tutmakta basen zorlanıp bazen daha rahat tutuyor normal mi sütüm ne zaman gelir
060436 deryaozturkk çok geçmiş olsun cnm hangi doktor 50 +2 kadar bekleri o bebek nasıl zarar görmedi çok normal bide sezeryandan sonra süt hemen gelmemesi sık sık emzir çok çabuk yoruldukları için ememiyorlar sen dk başı emzirmeye çalış ağlaması felan bekleme
eeminess deryaozturkk 40+2 demek istediniz değil mi :) bebek emdikçe süt daha da çoğalır korkmayın bebek emmediği zamanlarda süt sağma ile çekin süt kanallarınız iyice açılsın gelen sütü şırınga ile verirsiniz en olmadı
asil15 deryaozturkk 15 güne kadar çoğalır inşallah sen bol emzir 1 2 damla gelse bile sık emzir benimde ilk başta azdı ama sık sık emzirdim öyle bir saat 2 saat beklemeden sonrasi çoğalıyor ne kadar çok emerse o kadar çok gelir
deryaozturkk 060436 mesela dün geceye kadar sık sık vermeye çalıştık göğüsümü bazen tutuyor bir kaç dk uğraştırıyor ama eve geldiğimden beri aşırı ağlama kızarma kıyamıyorum bırakıyorum
deryaozturkk 40+2 evet :) dün sağmaya çalıştım hiç gelmedi ama kendi göğüsümün çevresinden sıkınca bir kaç damla sarı sıvı geldi o kadar gelir mi süt bugün çocuğuma mememi vercem ama mamada mı vereyim gece verdik hep
060436 deryaozturkk sakin bırakma cnm öyle alışır bu defa hiç tutmaz sen yinede zorlada olsa vermeye çalış ilk süt zaten sarı olur korkma onada en sağlıklı süt o dur zaten
deryaozturkk 060436 ama asla almıyor hastanede tutan bebek evde çığlık atıyor ve asla tutmuyor sağıyorum ve şırınga ile veriyorum yani sağarak çoğalır mı sağıp biberon yaparım en kötü
Buhati deryaozturkk önce sağ sonra memeyi tutturup şırınga ile ağzının kenarından azar azar ver canım başlarda süt akışı yavaş olduğu için ağlıyordur ağzına kenardan süt geldikçe emmeyi sevecek
deryaozturkk Yani düşünün sağılmış göğüs uçu kocaman oldu halde almadı ağzına yani o kadar büyük ucu bile
Buhati deryaozturkk o süt ilk gelen kolostrum sütü bebeğin midesi de kiraz kadar merak etme emdikçe emiş gücü artacak daha çok emmeye başlayacak saat başı emzirmeye çalış sarılık olmasın