Merhaba kızlar bende size doğum hikayemi anlatacağım.39+3 ken ne zaman geldi gelecek diye beklerken sabah hafif kanla karışık suyum geldi.(tabi 2 3 hafta süren bi akıntım vardı sarımsı sümüksü şekilde) kanla karışık gelince artık hastaneye gittik.direkt hastane su gelişi olduğundan yatış verdiler.1 cm açıklığım vardı biraz beklemek istediler sancım yoktu ama nst de hafif hafif sancılarım çıkıyordu.Kendiliğinden açılma olması işin 5 saat beklediler.ilerleme olmayınca suni sancı vercez dediler fitil şeklinde koydular.kimilerinde 1 saatte açılma olurmuş kimilerinde 24 saatte diye bilgi verdiler.fitili koydular nst bağladılar koyar koymaz benim sancılarım hafif hafif başladı ve 2 saat içinde baya şiddetlendi.kızlar gerçekten zor o sancıyı çekmek ama bi başlayınca artık devamı geliyor herşeyin.Neyse artık fitil tuvalette düşünce doğumhaneye aldılar bi muayene ettiler 8 cm açıklığım olmuş .suyumu da patlattılar doğum başladı.Sanırım olay yarım saat içinde falan oldu.kucağıma aldım bebişimi.bu olay süreci 17.30 gibi fitili koydular ben 21.18 de doğurdum.Allahtan hemen açılmam oldu ve saatlerce sancı çekmedim.2 saat baba gibi acı çekiyosunuz ama çıktığı an bebek bitiyor herşey gerçekten mucize.Herkesin doğum hikayesi farklı tabiki benimkide böyle geçti.Benim tek sıkıntı çektiğim şikayet edeceğim doğumdan sonra plasentanın bi parçası kalmış kanamamın nerden geldiğini anlamadı asistan baktı çünkü ve dakikalarca uğraştı en sonunda kıdemli doktoruna sordu o baktı ve buldu parçanın sebep olduğunu…dikişimide asistan attı yani baya uğraştı dikiş atmaya biraz üstümde deney yaptı diyebilirim malesef ki. Bu arada doğum da epizyo her türlü atacaz ilk doğum olduğu için dediler zaten onu hissetmiyorsun dikişide hissetmiyorsun uyuşturuyorlar.Şuan dikiş ağrılarım var ama geçecek bunlarda yavaş yavaş inşallah.hepinizin su gibi doğumları olsun inşallah kızlar ❤️❤️