tansuaydin Merhaba Isparta’ya taşınacağım, 27.haftamdayım, normal doğum istiyorum, kadın doğum doktoru ve devlet / özel hastane önerisi olan var mı?
tugbaokcular tansuaydin benim riskli gebelik Okan Özkaya gidiyordum tıp fakültesi profesörü. Şimdi özel muane açtı. Medikaya hakan kaya takipliyim o da profesör memnunum ikisinden de ameliyatimi yaptılar.
meyra0608 tansuaydin ben 1 ay önce şehir hastanesinde doğum yaptım. Gayet memnun kaldım sadece doğuma o anda hangi doktor nöbetçiyse o giriyor. Normalde Okan hoca takipliydim ama doğumu medikayada yaptırıyor orada yapmak istemediğim için şehir hastanesini tercih ettim. Okan hoca da çok iyi bir doktordur bu arada. Şehir hastanesinde de Ayşegül Özcan’a gitmiştim o da iyiydi
meryemy93 tansuaydin Okan Hoca annemin rahim ameliyatını başarıyla yapan şimdilerde kuzenimin 4. Sezeryanı olacak diye takibini sağlayan doktor gerçekten çok iyi sadece muayene ücreti çok 4 buçuk binden söz ediliyor doğumda 85 binden. Isparta sa yaşasam kesin giderdim gözüm kapalı.
serennno Şehir hastanesinin doğum odaları çok temiz özel hasthanelerinde bile bu kadar temiz bulamazsın. Doğum serviside eğer sezeryan doğumda genel de tek kişilik odaya veriyorlar ve odaları özel oda gibi. Doktor olarak ben ilk dogumumu Davraz da Murat hoca da yapmıştım ama ebelerinden ve hasthaneden memnun kalmamıştım çok kotuydu
tansuaydin serennno teşekkür ederim, internetteki yorumlarda şehir hastanesinin çok yoğun olması nedeniyle pek ilgilenmediklerini okumuştum bu konuda bir bilginiz var mı?