aycaglar Kızlar reglime 9 gün var bir kaç gündür yoğun kasık ve bel ağrısı yaşıyorum gebelik hissiyatı var içimde erken gebelik testi yaptım gözle yine görülür silik çizgi çıktı resim yükleyemedim 🥹 regle daha varken öğrenen var mı aranız da
temmuzonbir aycaglar regle daha varkende öğreniliyor ben geçince öğrendim ama siz bi kan verin bence test silik çıktıysa vardır kanama falan olursa adet sanmayın aksilik olmasın
diloslili aycaglar benim de aynıı bugün regl günüm testte silik çizgi gördüm ben de bekliyorum bayramdan sonrasını hayırlısıyla
mrmother aycaglar var bence bende 6 gün kala hafif pembe çıktı kan verdim beta 19 pazartesi tekrar vericem umarım sağlıklı yükseliş vardır
aycaglar aynuss dimi bende adete 9 gün öncesinden bile böyle silik çıkmasından şüphe ettim ben mi yanlış görüyorum acaba diye kendimden de şüphe ettim 😂 🥹
aycaglar lidya_15 bence var gibi tekrarlayın ya da kan verin ben dayanamadım erkenden yaptım ama kan içinde bayramdan sonrayı bekliyorum 🥹
lidya_15 aycaglar ilk defa bu kadar net gördüm ya canlı daha net 10 aydır deniyoruz inşallah güzel haberler alırız ikimizde 🙏🏻