melike_kaplan 15 haftaya giris yaptim cok sukur bebeginizi hissediyormusunuz acaba? Ben daha hissetmiyorum sanki bilemiyorum cok nadir hissediyorim o mu degilmi emin degilim
bsr18_ melike_kaplan 15+3🫰 bende tam emin olamıyorum. 2 kez hapşurunca karnımda birşey kaydı o diye tahmin ediyorum ama emin olamıyorum Bazende gaz ile karıştırıyorum sanırımskskskks oğluma hamileyken 13 14 haftalıkken karnıma pıtpıt yapardı hergün 1 2 kez onda emindim. Bunda hiç emin olamıyorum
happyela melike_kaplan Ya benimde 14+3 ben hissediyorum sanki ya. Acaba bağırsak hareketimi diyorum ama yok sanırım değil. Yani bağırsak hareketi de hep solda olmaz diye düşünüyorum. Sağıma yattığımda solumda bazen göz seğirmesi gibi böyle bazen elime geliyor bence bebiş ya insan da emin olamıyor ama 🥹
hmyr61 melike_kaplan 15+5 gündeyim 2. Gebeliğim bazen hissediyor gibi oluyorum ama genellikle hissetmiyorum ilk hamileliğiöde tam 17. Haftada çok met şekilde hareketleri hissetmeye başladım bakalım bu nasıl olacak ama hissetmemen çok normal 20. Haftalara kadar nor al kabul ediyor doktorlar
hunilii melike_kaplan son 1 haftadır falan baya hissediyorum ama benim ikinci gebelik, ikincilerde daha erken hissediliyor diyorlar hep
melike_kaplan bsr18_ ayy evet bende oyleyim ya anlamiyorum oglumda anliyordim bunda gaz mi yoksa byle suzulme gibi geliyo cocuk mu anlamiyorum🤭 ay 18 gordumde kullanici adinizda cankirili flaanmisiniz acaba🤭
melike_kaplan hmyr61 demekki benimkide normal bende hiisediyor gibiyim ama emin olamiyorum. Biraz haftamizin buyumesi gerekitor demekki
Prensesmom_ melike_kaplan 16 inci haftadayim 3 uncu gebeligim hareketleri belirgin sekilde hissediyorum
ggamzeskur melike_kaplan melike_kaplan haftamız aynı sanırım günlerimiz bile. Bende asla hissetmiyorum ilk gebeliğim çok normal olduğu söyleniyor. Yazılanlarda 2.gebeliklerde bile hissetmeyen çokmuş. Sağlıkla gelsin hepsi de💖💖
melismersin melike_kaplan tatlım ben 16. Haftamda doktor kontrolümün akşamı hissetmiştim. Ondan önce hep şüpheleniyordum açıkcası ama çok fark var hissettiğinde. Diyorum ki gaz olabilirmiş o 🫠
cece01 melike_kaplan canım bende 17+3 haftalık hamileyim bende hissetmiyorum 😂 doktor demişti ama sen geç hissedersin biraz öne tutunmuş dedi