kvsr1603 Mihribanyvz ben varım 5 yıl olacak çok güzel bir doğum yaşadım rabbim herkese nasip etsin şuan 3 geliyor benimde
kvsr1603 Mihribanyvz ben varım 5 yıl olacak çok güzel bir doğum yaşadım rabbim herkese nasip etsin şuan 3 geliyor benimde
gvnrzz Mihribanyvz ben de 32 haftalıgım ssvd istiyorum ama bir gün isteyip bir gün vazgeciyorum hahahha zor bi karar
alpertugrul_2 Bekliyorum tecrübe etmek için ama hiç belirti yok pazartesiye kadar süre verdi doktor sancı gelir açılmaolursa deneriz dedi şu an 39+6 beklemedeyim
ARYa143 alpertugrul_2 Allah yardımcın olsın canım, gönlüne göre versin inşallah herşey kendiliğinden olur kolayca bebeğini kucağına alırsın 🤲🥰 Ben de 5. Aydan bekliyorum daha net belli bile değil ama çokk istiyorum 🙈🌸
Mihribanyvz kvsr1603 ayy ne kadardı 2 dogumunuzun arası, benim 2 yıl olacak riskli grliyor o yuzden korkuyorum ama cok da istiyorum
kvsr1603 Mihribanyvz 3 buçuk yıl var arada son ana kadar belli olmaz bekleyebilirsiniz doktorda desteklerse eğer risk oranı az aslında tekrar sezaryen olanlardada bu risk devam ediyor çok kilo almamak bebeğinde çok kilolu olmaması artı olur
kvsr1603 Mihribanyvz 3 buçuk yıl var arada son ana kadar belli olmaz bekleyebilirsiniz doktorda desteklerse eğer risk oranı az aslında tekrar sezaryen olanlardada bu risk devam ediyor çok kilo almamak bebeğinde çok kilolu olmaması artı olur
2kids1mom Yapmadım ama tecrübeli ekibi olan ameliyathanesi donanımlı bir hastane tercih edilmesi gerektiğini söylemişti bir doktor. Psikolojik olarak hazırsan çok pozitif hikâyeler var. Bende istiyodum ama cesaret edemedim psikolojim hazır değil
Mihribanyvz 2kids1mom Ben hazir hissddiyorum aslında ama eşim pek istemiyor benim de riskli geliyor ona bakalım
alpertugrul_2 Mihribanyvz daha önce sezeryan yapan doktorumla konuştum devlet hastanesinde bir o kabul etti