[silindi] Zeytinusss granül sabun bebek temizleme pamuğu bebek bezi tarak tırnak makası bebek sabunu alicam canım
aysenurersonmez Seher_ omo nun bebek deterjanı çok güzel ben en çok ondan memnun kaldım granül sabun makineyi tıkıyor
Seher_ Aldınız mı kızlar ben kulak çubuğu temizleme pamuğu bebek sabunu 2 pakette bez aldim tirnak makası seti yoktu ama ya siz aldınız mı gelmemiş
Gulsahural Ben tarak seti tırnak seti aldım bebise kendim içinde dalın kolanya aldım 🙈 deterjanlarin içeriği pek iç açıcı değil dalıninkiler instagramdan mühendisoglu var onun paylaşımlarından edindiğim bilgi tabiki roxy var kızlar eğer deterjan arayan varsa kesinlikle onu öneririm hem muhteşem kokuyar hemde içeriği organik. Ayrıca yumosu bi ağır kokuyor dalının tabi tercih meselesi
[silindi] Bende bebek bezi tarak tırnak makası sabun kulak temizleme çubuğu ama kulak temizleme çubuğu çok gerekli mi bilemedim arkadaşlarım Bim'de çalışıyor kullanılıyor diyince aldım ama
A_S_K Seher_ bizim gebzede herşey ağzına kadar dolu duruyor bezler dererjanlar tırnak makasları taraklar gelin alın hanımlar 😁
Seher_ Scorpionesi ben aldım canım güzel görünüyo açtım içini içi yumuşacık kremli diyo balklm bide göbek bağı gelen yeri sert değil katlancak şekilde ince göbeğine zarar vermicek küçücük bi görsen 😂
A_S_K Scorpionesi Ben araştırdım internetten kiminin bebeğine çok iyi gelmiş sızdırma yapmamış. Aslında bizde yeğenimde kullandık sızdırma falan yapmıyord güzeldi.. Bende denemek için aldım. Ama daha 6 ay var bizim deneyen olursa yazıversin 🥰🙈
Seher_ Kızlar biriniz atarmisiniz resmini nasıl di tırnak makaslari görmediğim için merak ettim ben Bursa'da yaşıyorum o yüzden heralde bazı bimlere gelmedi ama annemler başka şehirde onlara dedim kaldıysa alicaklar 😂