yagmurdadelen Buzluktan çıkmış et vardı onu doğruyordum burnum kaşındı burnumu kaşıdım hiç aklıma gelmedi yedi aylık hamileyim bir şey olur mu kızlar bebekte leke falan olur mu
sassolsobe22 yagmurdadelen o kadar çok yaptım ki ilk hamileliğimde de bunda da şükür bi şey de olmadı çok kasmamak lazım ya
Esma006 yagmurdadelen o yüzden ete dokunmak ve dinlenmeden et yemek sakıncalı diye biliyorum ama bilemedim
ozturkkpnar yagmurdadelen ete dokunmak leke yapiyor diye ilk kez duydum benim bildigim cigere dokunmayin leke yapar derler oyle biliyorum yani
myangelson yagmurdadelen birşey olmaz herhalde bir dahaki sefere dikkat edersiniz bir de muayeneye gidince doktorunuza da sorun olmazsa
sarilale123 yagmurdadelen yeni kesilmiş ete dokunmamak gerekiyor direkt. Etten leke olacağını sanmıyorum açıkçası sadece ciğerde oluyor diye biliyorum
biranne_1977 yagmurdadelen ben gecen sene kızıma hamileydim ve kurban Bayramı’nda ciğere dokunmuş hatta ciğer yemiştim şimdi poposunda doğum lekesi var 🌸😊
minikanne123_ yagmurdadelen hemen hemen her gün et yemeği yapıyorum 33+2 haftalık hamileyim ikinci hamileliğim çok şükür bir sorun yok
Melodimm yagmurdadelen Ben dokunmuştum ete ciğere falan ellerimi yıkadım eldiven daha iyi tabi leke olmadı bu arada.
ozturkkpnar minikfasulyeo oglumda yedigim cilegin haddi hesabi yoktur sukur birsey olmadi suan da da yiyorjm umarim olmaz 😅