temmuzonbir zeynossunannesi eğer hayırlısıyla mide bulantım geçerse bende çay içicem kızartma yicem 🥲😀
elaefem zeynossunannesi ben çay içiyorum valla biraz açık içiyorum.ilk gebeliğimde de içtim.çnkü kahvaltıyı çaysız yapamıyorum.bende hayırlısıyla dogurursam saçımı kısacık kestirip boyatıcam 😂😂
sarilale123 zeynossunannesi temmuzonbir bak bunu unutmuşum tiksinmem geçerse kahvede içeceğim inşallah 😂
meowmom Saçımı kestiricem ve sırtüstü yatıcam Allah’ın izniylee 🥹 yan yatıp bel ağrısı çekmek birazcık yordu şu sıralar 🥲
rustemli_08 zeynossunannesi midye ,çay olmazmı yaa🙄🙄 ben türkiyede olurken yemişdim 2,3 gün çayda içiyorum her gün
mervekalkann zeynossunannesi Temmuz başı doğum direkt kuaföre koşacağım. Sonra yüzüstü uyuyacağım ve tabi ki sushi yiyeceğim. Bir de her gün kahvaltıdan önce rutinimdir 2 kupa kahve içerdim öğlene doğru kahvaltı yapardım aynı rutine dönmek istiyorum hemen. 🙂↔️
nkkl zeynossunannesi istediğim gibi yatıcam özellikle yüzüstü saçımı boyatıcam değişiklik istiyorum sıkıldım ve gezicem bol bol evde oturmaktan sıkıldım
melakin Uzun uzun sıcak duş alıcam. Riskli gebeyim duş yasak 5 dk gir çık yapıyorum o sıcak suyu öyle özledim kiiiiiii. Ve bende Nuudle ramen midye çok özledimmm