minikates Bugün sat göre 7+5teyim ultrason randevum vardı gittim ve bebek geçen haftaya göre iki kat gelişmiş dedi doktor ama kalp atışı yavaş haftaya tekrar kontrol etmemiz gerekiyor dedi böyle olup kalp atışı normale dönen var mı çok kaygılandım
Esma006 minikates benimkide öyleydi canım son regl tarihime göre bir hafta geride ve az geliyordu kalp atışı büyüdükçe gümbürlesir canım normal
zeyzeynur minikates geç döllenmedir belki 6+2de güçlü olmaması normal olabilir bende 6+3te duymuştum 2 gün geriden geliyodu ve baya baya güçsüzdü belli belirsizdi sonraki hafta kanama olunca bakılmıştı baya güçlenmişti önceki haftaya göre kalp atışı mesela inşallah seninki de böyledir ya doktor geç döllenme hakkında konuştu mu hiç seninle
jrgenc Ultrasona göre tam 6. Haftada kalp atışını duyduk ve çok yavaştı ama doktorum korkutmak yerine yeni oluştuğunu ve çok normal olduğunu söylemişti bir sonraki kontrole kadar bende çok kafama taktım ama çok şükür 21 hafta olduk darısı size inşallah 🌸
minikates jrgenc benim normalde 7+5 ama biraz geriden geliyor inşallah her şey yolundadır ya bakalım çok teşekkür ederim 💕
minikates zeyzeynur evet geç döllenme ihtimalinden bahsetti ama iki ihtimali de konuştu hem sağlıksız bir gebelik de olabilir dedi hem hızlanabilir de ikisine de hazır olun gibi konuştu ben de biraz araştırdım sonradan duranlar da olmuş bugün kendi doktorumdan sonra emin olamadık başka doktora da gittik orda duyduk kalp atışı var ama yavaş bilmiyorum biraz korktum
kedilivebebeli Bende bugun 6+4 duydum bence azdı ama normaldi ama büyüdükçe daha sert ve net geliyor ses o yüzden takmadım çok o büyüyünce gelişince kalp atışı da netleşir
minikates kedilivebebeli bize sayısını vermedi doktor internetten baktım 90-100 olması normal olabilirmiş ama sayısını bilmediğimden yorum yapamıyorum acaba çok azdı da o yüzden mi söylemedi bilmiyorum
kedilivebebeli minikates banada söylemedi doktorum sormadım da bu kadar kurcalama bosverr ne zaman kurcalasam hep pişman oldum sende akışına bırak o senin nasibinse ne olursa olsun sana gelir
minikates kedilivebebeli haklısın ya biraz akışa bırakmak lazım araştırmayı bırakıcam artık haftaya öğrenirim sonucu