sinemysbaby aslanbarlasss şekerli sudan bayıldınız bence. Bende onu içtikten 10 dk sonra tutun beni düşüncem yere dedim fenalaştım. Çünkü normalde hep sabaları aç kalırım kahvaltımı geç yaparım hiç bayılmam açlıktan hatta hayatımda hiç açlıktan bayılmadım. O şeker çok ağır. Çok pişman oldum ben
Busra5222 nurbus1 ben içtikten sonra mide bulantısı ve nefes darlığı filan hissetmiştik tek gidilmez bence
buketdeniz19 sinemysbaby tabikide o gün çıktı ben zaten özel hastanede yaptırdım doktorum özelde benim ilk kan 70 şekerli suyu içtikten 1 saat sonra 76 çıktı 120. Dakikada da 91 çıktı canım şeker çıkmadı çok şükür şuan 28+1 haftalık 3 hafta önce yaptırmıştım 25. Haftamda
psymom2 Ben tek gittim aracı da kendim kullandım. Ben asla şeker sevmem bi de midemin bulanacağına emindim ama sorun olmadı. Siz nolur nolmaz yanınıza birini alın isterseniz ama tek de gidince çok sorun olmuyor umarım sizde de olmaz 🙏🏻🙏🏻
Ruzgar2021 nurbus1 çok hassas değilse mideniz falan mecbursanız gidin. Ben çalıştığım hastanede yaptırdım son kanı verdikten sonra çalışmaya devam ettim