1melekannesi3858 Kızlar bebeğim sata göre 20+4 usgye göre 19+4 hareket pek hissetmiyorum normal mi sadece gidiklanma tarzı bide arada bluzumda sanki hareket ediyo da bluzum da dalgalaniyo normal mi.?
amine4444 1melekannesi3858 bende 20+3 oldum 2 gündür hissediyorum canım endişe etme sende hissedersin önümüzdeki hafta
balminnak 1melekannesi3858 benımde oyleydı kılosu arttılca fak edeceksın 500 gramı gecınce ozellıke dana net anlaşılıyor
mlkce 1melekannesi3858 canım 28 e kadar anlamlı hareket bekleme ☺️ yani bir olurbir olmaz bi hiç hissetmezsin çok doğal
svly_ylypn 1melekannesi3858 doktorum bebeğin ağırlığı kadar hareket hissedersin diyor. Tam hissetmen için 500 gr olması gerekiyor galiba 🤗
1melekannesi3858 amine4444 normalde ben 15 haftadan belli hissediyorum ama gıdıklama gibi bide bluzumdan dalgalanma gibi
1melekannesi3858 balminnak ay daha iki gün önce acile gittim oysa ki bebeğe felan baktilar ağrım vardı biraz oda geçti şükür de harekete takılıyorum ya
ferilife 25 de gümbür gümbür tekmeler. Benımkine hımbıl diyordum oynamıyor diye sadece kelebek uçması gibi hissettiriyprdu şimdi her harekette csnım hafif yanıyor bile
1melekannesi3858 ferilife ayyy bende inşallah görürüm o günleri bende korkuyorum hep tedirgin oluyorum
1melekannesi3858 mlkce ay ne biliyim zaten daha dün değil ondan önceki gün acile gittim ağrım vardı ne biliyim ya ozmn da hissetmiyordum tam ama anlamdım
mlkce 1melekannesi3858 yok yok korkma yani 19 dan sonra hareket hissedersin ama hareket saymaz 28 den sonrw ☺️
mlkce 1melekannesi3858 tabi normal canım çok yeni daha hareket hissetme zamanı anlamlı hareket olması zor en doğrusu hareket ediyorsa de zor anlarsın 😀
1melekannesi3858 mlkce ikinci gebelik sayılır yaşayan ondan dolayı korktum aslında 5 gebelik 3 düşük yaptım ondan küvetli hareket hissederim bu zamanlar sanıyordum
mlkce 1melekannesi3858 Allah’ın izniyle sağ sağlim kucağına alırsın canım stres yapıp rahmi de kasma herşey yolunda annesi
mlkce 1melekannesi3858 normal yani şiddetli olmadığı sürece sen vücudunu çok dinleme aşırı büyük reaksiyon görmediğin herşey doğal herkeste farklı ilerliyor