25255 zehranurcoban yatisim yapıldı bir cm gibi bir açıklık varmış rahim ağzına birseye sürüldü suan onu bekliyoruz suni sancı henüz vermediler herkes sasiriyor 🤣🤣🤣dua edin nolur normal olup çıkayım şükür açıklık varmış azda olsa
Fatmanur_0416 25255 kız bende tam sana yazacaktım aklıma girdin bir an dedim doğurdu mu diye ne oldu şuan durumun nasıl
ikizannesiiiiiiii 25255 hadi gözün aydın canjm sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah su gibi doğumun olsun darısı da bize inşallah
zehranurcoban 25255 canım dualarım seninle su gibi doğumun olsun inşallah nasıl oldun kuzumm iyi misin şimdi
25255 ikizannesiiiiiiii Sagol Allah razı olsun da malesef su gibi olmuyor kız yoruldum sancı çekmekten ama hala gelmedi gelmiyor incelme olmuyor
25255 zehranurcoban 10 saat oldu sancı çekiyorum açılma yok damardan birsey verilmiyor rahim ağzına habire birsey sürülüyor çok çok az açılma var nolur dua edin çokta zorlamadan sezeryana alsınlar ya alttan çok canimi yakıyorlar
zehranurcoban 25255 açılma yoksa zorlamasalar keşke ağrıyı çekip birde sezeryana alırsalar inşallah canım dualarım seninle güzel bir doğumun olsun bebeğine tez vakitte kavuşursun
Fatmanur_0416 25255 ayyy çok kötüü kendi sancın mı yoksa suni mi neden açılma olmuyor ay aynısı bende de olmuştu valla çok zor
25255 esmakoca benim ağrı oldu ama çok değil rahatsız edici bir ağrı idi kendini kasmazsan sorun olmaz