caglaa12 Selam herkese doğuma az kaldı kişisel temizlik için ne önerirsiniz jilet veya ağda yapan var mı bir sıkıntı olmaz değil mi ağda için
melismersin caglaa12 ağdaya asla katlanamamnn. Zaten epilasyonluydum. 24. Haftada ev tipi lazere geri döndüm. Rahatım 🫣
hd_d caglaa12 ağda tavsiye ederim tabiki jileti simdi yap aksama tekrar cikiyo Ama agda hemen cikmiyo en az 1 ay rahatsin benmkinin kokleri bile inceldi bebek poposu gibi yumsacik cikarken kasinti faln da yapmiyo kendim yapiyorum oh mis
semraaaaaaa melismersin cnm bende 16. Haftamda döndüm lazere zaten doktorum 12. Haftadan sonra izin vermişti. Koltuk altı bacaklar tamam ama genital benim baya acıdı ya öncesinde veya sonrasında birşey kullanıyor musun krem vs
minikfasulyeo melismersin sıkıntı oluyor mu bebek acisindan oraya yapınca Zararlı falan dediler ben de yapmayı bıraktım ya çok rahatsız oluyorum ama bu durumdan
melismersin semraaaaaaa yok hayır kullanmıyorum. Çok acımıyor açıkcası normal zamandan tabi bir tık acıyor ama dayanılmayacak gibi değil en azından
melismersin minikfasulyeo yani ben doktora sorarak başladım. Bence sizde danışabilirsiniz doktorunuza. Ben birtek ev tipini sordum tabi diğeri hakkında bir bilgim yok
caglaa12 hd_d çok uzun zaman oldu ağda yapmayalı bide genital bölge şimdi daha hassastır oraya yapmaya çekiniyorum şu an ama doğum öncesi yapılması lazım
hd_d caglaa12 cok haklsn bende bi ara mecburiyetten jilet vurmustum mahvolmustu hemen aninda sonrasinda agdayla toparlamam en az 2 ayimi aldi kuafore gitsen peki?