Ftmnur11 Mariyam_ tatlı görmek duymak dahi istemiyordum başlarda, hala da öyle .şu an 18 haftalık Tuzlu ekşi acı ve soğuk şeyler canım istedi ve istemeye devam ediyor 😂😂 cinsiyet kız. Oglanda da tatlı yiyordum aşırı olmasa da
selenemoon Ftmnur11 benim de kız ve başlarda tatlıdan midem bulanıyordu 31+4 deyim tatlıyı bayıla bayıla yiyorum tahin helvası ve dondurma mesela😅
Ftmnur11 Mariyam_ herkesde tutmuyor bu koca karı hurafeleri 😂 bende tuttuguna bakma ❤️ inşallah gönlündeki olur İyi bayramlar 🫂😘
hdyeycll_ Mariyam_ Valla bu işler hiç ona bakmıyormuş canım be turşu baharatlı özellikle ekşi erik çok yedim herkes kız dedi am oğlum oluyor bünyeye bağlı bece bu iş 😁💙
BegummKaya27 Mariyam_ 2. Gebeliğim ikidisi de aynı gidiyor ekşi ve baharatlı yiyorum sürekli. İkisi de erkek 🥰
hdyeycll_ Mariyam_ Valla hepsi canım turşu acı baharatlı hiç tatlı yemedim hatta tatlıdan midem bulanıyordu sürekli ekşi tuzlu baharatlı yedim 😂
selenemoon Mariyam_ başlarda aşırı turşu yemek istiyordum ve kızım olacak sonra tabi ödem toplayınca bıraktım😅