nihaliskk 5+2 de vajinal muayenede 1.42 cm kese göründü ama yolk kese görünmedi. Kesenin boyu iyi olmasına rağmen göremedik tedirgin oluyorum. Siz kaçıncı haftada gördünüz?
damla644 nihaliskk 5+3 teyken benimde sadece kese görünmüştü karından ultrasonla sonra bebek ve kalp atışı görüldü sizinde öyle olur o haftalarda kese görünüyor genelde
mervekalkann nihaliskk Çok normal. 5+0 da sadece keseyi gördük. 6+2 de kalp atışı ile birlikte hepsini gördük.
dilaraky nihaliskk sizin ultrasonda 5+2 mi yazdı benim 5+0 0.87 cm 5+4 yazıyor erken döllenme olabilir dedi sizin kese boyutu daha da büyükmüş ben de sadece kese gördüm
merve3531 nihaliskk 5+4 de gittim kese minicik göründü yolk ve bebek için erken dedi bugün yine gittim kanama olanı var dedi diye 5+6 olduk sadece kese var dedi ve gayet normal gebeliğin 10 gün sonra gel dedi bana
merve3531 nihaliskk yok biraz kilom var benim genelde başlarda hep vajinal muayene oluyorum karından görünmüyor
Esma006 nihaliskk daha çok küçük 6+4 de gördüm ben bebeği onun öncesinde yolk sac bile yoktu korkuttu doktor boş kese diiye
Esma006 nihaliskk yok aşkım alttan istemedim karnımda yağ çok ve kilom var görünmemesi normal dediler sezeryan doğum yapalı da 10 ay olmuştu bide
zehraclk0 nihaliskk 6+3 te vajinal muayene ile zar zor yolk görünmüştü. Daha çok küçük haftanız panik yapacak bir şey yok