Zeze66 mide şişmesi değil de mide de doubble bubble denilen bir görüntü var benim bebeğimde üçlü testim riskli çıkmıştı mideden on iki parmak bağırsağina giden yol dar olduğu için iki baloncuk şeklinde görülüyor mide bu çok sıkıntılı bir durum dendi amniyosentez yapıldı sonuç normal çıktı genetik bişey olabilir dediler ileri tetkik yaptılar sonucunu bugün alacağım inşallah biseyi yoktur genetik bişey ise doğuştan kör sağır bitkisel hayatta bir bebek olacak dediler zeka geriliği bile olabilir dendi hamileliğim 17.haftadan beri zehir gibi geçiyor dua ediyorum ama çok üzülüyorum 22.haftada 24.haftada kanamam oldu sebebi belli değil. Üstüne bide bu zamana kadar normal olan böbrekler küçülmüş. Aynı zamanda gelişim geriliği başlamış 26+2deyim şuan dün profun biri gittiğim hastanede bebeği alalım büyük sıkıntı yaratabilir doğduğu zaman organ yanında zeka geriliği de olur dedi saatlerdir üzülüyorum Allah'tan geliyor ben nasıl aldıracam en başından beri bu midedeki double bubble yüzünden aldır diyolar. İnşallah sizin bebeğinizde hiç bişey yoktur sapasağlam kucağiniza alır büyütürsunuz.