yagmur27_ Kızlar selam Haftada kontrole gittik. Biz zaten 5. Haftada öğrendik doktorumuz direkt folik asit başlattı. Ama hala başka hiçbir takviye vermedi ben de sormayı unuttum bu aylarda başka takviye kullanan var mı? Doktoru vermiş olan var mı? Hamileliği bilmeden önce magnezyum ve d vitamini kullanıyordum doktorum bırak sadece folik kullan dedi onları da kullanmıyorum sizde durumlar nedir?
aframoms13 yagmur27_ 12.haftaya kdr sadece folik asit. 12.haftada multivitamin dedi bana sağlık ocağındaki ebe
temmuzonbir yagmur27_ banada hepsini bıraktırıp Folik asit destekli mom vital verdi 12 haftaya kadar şimdi tekrar tahlil yapılacak diğer eksik olan takviyeler başlanacak demir b12 vs
yagmur27_ aframoms13 teşekkür ederim canım ben de okuyorum bu haftalarda d vit de önemliymiş ondan acaba takviye kullanılmalı mı emin olamadım
aframoms13 yagmur27_ zaten tahlilde bakmışlardır değerinize gerekli görülmemiştir. Ama zaten ilerleyen haftalarda yeniden bakıyorlar değerlerinize gerek görürlerse o zaman verirler