Sdakrbs Kaderhamza tarifi mümkün olmayan bir duygu rabbim herkese yaşatsın inşallah 🤲🏻 Sen kaç haftalık oldun canım 😊
Elifsph Nur19 ilk başlarda böyle değil gibiydim ama hep onun içimde olduğunu bildiğim için benimsedim ve şuan 19 haftalık olduk ve çok mutluyum karnım büyüdü ve hergün onunla muhannet edip motove oluyorum ağrım sizin olsa dahi unutuyorum 😊😊❤❤
Nur19 Togbaa 4 buçuk aylkken çıktı benim karnım ondan önce hic yoktu simdi bile bol tişört giysem belli olmuyor bile😃 şimdi 22 .ci haftamdayım
Emelerdm UFukrabia Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏 bende şu üç ayı bi atlatsaydım hayırlısıyla biraz daha rahatlıcam inşallah
Nur19 Meriipella1 Bazen üst üstte hareketini hissediyoruzya hıçkırabiliyormuş bebek oda olabiliyormuş duyduğumda çok şaşrmıstım 😂
Nur19 reyhan__oteken1 benimde aklımda çok sorular var ama zaman gectikce bebegi hissettikçe içinde herşeyin üstesinden gelebilceğine inanıyor insan güc geliyor.Allah bize vermiş demekkii yapabileceğiz olumsuz düşünme 💖
Nur19 UFukrabia çok sevindimm herseyi kafaya takmamak lazım zaten biz kadınlar olarak çok takıntılıyiz😌
Esraesra06 Nur19 6 aylık olana kadar inanamadım sonrasında yavaş yavaş alıştım şimdi de doruklardayız hiç bitmeyecek gibi geliyor bazen 😂
Nur19 nrsly kıyafetlerin oluyormuu pantolon çamaşr vs 😀🙈 hamile kaldigimda 46 kiloydum dün tartildm 53 olmuşum daha doğuma 4 ay var az yemem lazımm galiba ,😌😂
nrsly Nur19 ben 45 kilo ile hamile kaldım , şuan 60 kiloyum , hiç bir pantolonum olmuyor çamaşırlarımı giyebiliyorum ama pantolonlarım çok sıkı 😂
Askkokuluyavrum Nur19 hamile olduğumu çoğu zaman unutuyorum tekmeleri hissettikten sonra sanırım farkına varicaz Allah’ın izniyle 15. Haftadayız daha çok küçüğüz insAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbimmm
YadeOmer Nur19 bazen tam bir anneyim resmen göbeğimi mıncık mıncık seviyorum kızımı içerde düşünerek,bazen de yok gibi sanki benim karnımda değilmiş gibi. Ki bence çok normal,doğunca anlarım tam manasıyla diye düşünüyorum
Emelerdm Kızlar göğüslerimdeki hassasiyet artık yok büyüme de durdu sanki normal mi bu durum bilen var mı? 7.haftamdayım şuan