as_s Regle göre 7+4 ama usg 6+5 kese 15mm yolk var bebek yok doktor 1 hafta sonra tekrar bakalım geç döllenme olabilir dedi böyle olan varmi kızlar ya
zehraclk0 as_s 6+3te gittim kese 21 mm içinde bebek yoktu. Vajinal muayene ile zar zor yolk göründü tam bir hafta sonra bebeği gördük. Sizin geç döllenme olmuş olabilir
temmuzonbir as_s geç döllenmedir bir sonraki hafta görürsünüz daha sonraki hafta kalp atışını duyarsınız inşallah
as_s temmuzonbir İnşallah canım dögüm çok düzenli oyuzden geç döllenme değildir diyorum ama işte bir umut yinede beklıyorum
as_s temmuzonbir Ay inşallah canım teşekkür ederim insan olumlu mesajlar duymayı beklıyor gerçekten Allah büyüktür
temmuzonbir as_s siz içinizi ferah tutun kontrole gidince haberleşirlim yine hakkınızda en hayırlısı ve sağlıklısı olsun
zehraclk0 as_s Büyük ihtimalle öyledir. Bebek görünür korkmayın. Benim kesem 21 mmydi. Boş gebelik için sınır 25 mm ve ben bir hafta nasıl geçti bilmedim çok sıkıntı yaptım ama çok şükür bebeği gördüm
as_s zehraclk0 Evet o stres çok kötü sevineceğim sevinemedim ikinci hamileliğim bu benim ilk hamileliğim de hiç böyle olmamişti hemen kalp atişi vs bu zamanlarda duymuştuk